Facebook Pixel Γλίτωσε για έναν χρόνο, θα πάρει και 500 χιλιάδες!
| 2011-01-20 21:15:00

Γλίτωσε για έναν χρόνο, θα πάρει και 500 χιλιάδες!

Γλίτωσε για έναν χρόνο, θα πάρει και 500 χιλιάδες!

Αυτό θα πει πετυχημένη συμφωνία. Ο Ντιόγκο συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του για έναν χρόνο ως δανεικός στην Σάντος, η οποία θα πληρώσει στον Ολυμπιακό 500 χιλιάδες ευρώ.

«Είναι όλα εντάξει, επισήμως. Τα συμβόλαια έχουν υπογραφεί, είναι παίκτης της Σάντος» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ζοάο Βισέντε Γκάτσολα, νομικός εκπρόσωπος της Σάντος στο lancenet.com.br, στου οποίου το ρεπορτάζ γίνεται λόγος για τις οικονομικές λεπτομέρειες της συμφωνίας.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, η Σάντος θα πληρώσει 500 χιλιάδες ευρώ στον Ολυμπιακό, ενώ ο ίδιος ο παίκτης θα λάβει 150 χιλιάδες δολάρια για κάθε μήνα παραμονής του στην ομάδα.

«Είναι ένας νέος παίκτης, κάτι που είναι πολύ καλό. Έγιναν αρνητικές κριτικές για τις εμφανίσεις του τον τελευταίο χρόνο, αλλά η ομάδα του δεν ήταν και σε πολύ καλή κατάσταση, κάτι που δυσκολεύει πολύ έναν παίκτη που έχει περισσότερο ταλέντο. Είναι ένα στοίχημα, ένας παίκτης που μας αρέσει. Είναι δανεικός για ένα χρόνο και έχει όλα τα προσόντα για να παίξει σπουδαίο ποδόσφαιρο» σημείωσε από την πλευρά του ο διευθυντής ποδοσφαίρου της βραζιλιάνικης ομάδας Λουίζ Πέδρο Κονσεϊσάο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags