Facebook Pixel Ολυμπιακός - Ντιναμό Κιέβου: Ακόμα και τελικό βλέπει ο Καρεμπέ - Τι είπε για το ενδεχόμενο να γίνει μεταγραφή
Ποδόσφαιρο
| 2018-12-17 15:54:00

Ακόμα και τελικό βλέπει ο Καρεμπέ - Τι είπε για το ενδεχόμενο να γίνει μεταγραφή

Sportdog Team
Ακόμα και τελικό βλέπει ο Καρεμπέ - Τι είπε για το ενδεχόμενο να γίνει μεταγραφή

Σχολίασε τον αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Europa League.

Ολυμπιακός - Ντιναμό Κιέβου: Με σεβασμό θα αντιμετωπίσει την Ντιναμό Κιέβου ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τον Κριστιάν Καρεμπέ, ο οποίος έδωσε το "παρών" στην κλήρωση της Νιόν και μάλιστα τόνισε ότι ίσως υπάρξει μεταγραφική ενίσχυση στους Ερυθρόλευκους.

Αναλυτικά, όσα είπε στην κάμερα της Cosmote TV: 

Για την Ντιναμό Κιέβου: «Δεν υπάρχει εύκολος ή δύσκολος αντίπαλος. Θέλουμε να προχωρήσουμε. Πρέπει να παλέψουμε για να φτάσουμε όσο γίνεται πιο μακριά, ίσως και μέχρι το φινάλε». 

Για το πώς θα πάρει την πρόκριση ο Ολυμπιακός: «Πρέπει να σεβαστούμε οποιονδήποτε αντίπαλο. Υπάρχει η αίσθηση ότι μπορούμε να προχωρήσουμε, να πάμε μακριά. Πρέπει να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους που είναι ένα μπόνους για την ομάδα, κάθε φορά που αγωνίζεται εντός έδρας». 

Για το αν θα υπάρξει ενίσχυση: «Είναι Χριστούγεννα, εποχή δώρων, οπότε γιατί όχι. Η δύναμη του Ολυμπιακού είναι η έδρα του. Το κορέο με το “Casa de Papel” ήταν εκπληκτικό. Ελπίζω ο Ολυμπιακός να εκμεταλλευτεί αυτό που έχει πετύχει μέχρι τώρα στη διοργάνωση και να φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται, με τη βοήθεια του κόσμου, της ομάδας. Και δεν αποκλείεται να υπάρξει κάποιο δώρο».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags