Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρομερή ατάκα: «Στο χέρι του ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα - Ο Ολυμπιακός μπορεί μόνο αν...»
| 2018-12-17 17:59:00

Τρομερή ατάκα: «Στο χέρι του ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα - Ο Ολυμπιακός μπορεί μόνο αν...»

Sportdog Team
Τρομερή ατάκα: «Στο χέρι του ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα - Ο Ολυμπιακός μπορεί μόνο αν...»

Ανάλυση που θα συζητηθεί από Σουπερλιγκάτο τερματοφύλακα.

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού, Δημήτρης Κυριακίδης, και μίλησε για τη νίκη της ομάδας του επί του Αρη, τη δυναμική της ομάδας του, τον στόχο της πεντάδας αλλά και την κατάσταση στην κορυφή.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

Για τη νίκη του Παναιτωλικού επί του Αρη: «Ηταν μια σπουδαία νίκη απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα και σε μια δύσκολη έδρα. Είχαμε δύσκολο πρόγραμμα και είχαμε πει πως πρέπει να κάνουμε μια μεγάλη νίκη και το πετύχαμε. Στα πρώτα λεπτά δεχθήκαμε μια μικρή πίεση, έπαιξε ρόλο και η κόκκινη κάρτα που δέχθηκε ο Αρης. Το διαχειριστήκαμε καλά παρότι δεχθήκαμε το γκολ σε άσχημο σημείο και τελικά καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη».

Για τη δυναμική της ομάδας του: «Είμαστε μια αρκετά επιθετική ομάδα, δημιουργούμε ευκαιρίες και θέλουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Η συνολική προσπάθεια όλης της ομάδας βοηθάει στο να κάνουμε καλές εμφανίσεις».

Για την πεντάδα και το ποιος έχει το προβάδισμα: «Δεν σημαίνει κάτι πως ο Αρης έχασε από εμάς γιατί έχει πολύ δρόμο το πρωτάθλημα. Εμείς, η Ξάνθη, ο Αρης και ο Παναθηναϊκός θα είμαστε μέχρι τέλους οι ομάδες που θα διεκδικήσουμε την είσοδο στην πεντάδα. Από τη στιγμή που ξεφύγαμε από την ουρά, θεωρώ πως θα απελευθερωθούμε και να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να βγούμε στην 5αδα, κάτι που δεν κάναμε πέρυσι στις λεπτομέρειες».

Για την κατάσταση στην κορυφή και το ματς του ΠΑΟΚ στη Λιβαδειά: «Εξαρτάται από τον ΠΑΟΚ γιατί έχει μεγάλη διαφορά, παραδοσιακά δεν κερδίζει εύκολα στη Λιβαδειά αλλά παίζει και ρόλο πως ο Ολυμπιακός δεν πρέπει να χάσει κανένα παιχνίδι και να κερδίσει και το μεταξύ τους παιχνίδι. Οσο δεν χάνει ο ΠΑΟΚ, η διαφορά θα μένει και είναι στο χέρι του να βγει πρωταθλητής».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags