Facebook Pixel ΑΕΚ - Δημήτρης Μελισσανίδης: Πιθανή η επιστροφή Μανόλο Χιμένεθ στην τεχνική ηγεσία
| 2018-12-17 22:01:00

Αυτός ο προπονητής έρχεται... αύριο το πρωί στην ΑΕΚ - Μεγάλη «καψούρα», θα τρελάνει τον κόσμο

του Γιώργου Θεοδωράκη
Αυτός ο προπονητής έρχεται... αύριο το πρωί στην ΑΕΚ - Μεγάλη «καψούρα», θα τρελάνει τον κόσμο

Περιμένει το... νεύμα του Μελισσανίδη και πιάνει δουλειά.

ΑΕΚ - Δημήτρης Μελισσανίδης: Διαθέσιμος λοιπόν και με τη… βούλα ο Μανόλο Χιμένεθ. Σας το είχαμε πει από τον sportdog από την πρώτη στιγμή του διαζυγίου του με τη Λας Πάλμας. Ο «Λόλο» έρχονταν ξανά με το πρώτο… τηλεφώνημα. Και το (όντως υπαρκτό όταν προβλήθηκε ως δικαιολογία για την μη ανανέωση του συμβολαίου του με την ΑΕΚ) πρόβλημα υγείας με τη μητέρα του,  πλέον αν δεν είναι αντιμετωπίσιμο τουλάχιστον για τον ίδιο είναι… χειραγωγήσιμο.

Και η άφιξη του προ ημερών στην Αθήνα (για φορολογικούς λόγους όπως έχουμε επισημάνει) ήταν εν μέρει και ένα άμεσο μήνυμα προς τη διοίκηση της ΑΕΚ πως ό,τι «πρόβλημα» υπήρχε τον Μάιο, πλέον, ξεπερνιέται. Φυσικά, ο Ισπανός τεχνικός ποτέ δεν πρόκειται δημοσίως να βγει και να πει πως θέλει να επιστρέψει, σεβόμενος – κάτι άλλωστε που φάνηκε και από τις δηλώσεις του – τον συνάδελφο του που ακόμη βρίσκεται στον πάγκο της ΑΕΚ.

Όπως όμως είναι προφανές, κυριολεκτικά ένα τηλέφωνο εκ μέρους της διοίκησης της ΑΕΚ, φτάνει. Το  θέμα είναι, στην Ενωση θέλουν να το κάνουν αυτό το τηλέφωνο; Επισημάναμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ πως ο Ουζουνίδης είναι «τελειωμένος». Η ξεκάθαρη προτίμηση (και έναντι του Χιμένεθ) που του είχε ο Μελισσανίδης το περασμένο καλοκαίρι, πλέον έχει εξαφανιστεί, όπως και η εμπιστοσύνη που απολάμβανε ο Ελληνας προπονητής, έχοντας παράλληλα να αντιμετωπίσει και το σοβαρότατο εμπόδιο της κοινής γνώμης των πρωταθλητών.

Οι οπαδοί, ξεκάθαρα και στη συντριπτική τους πλειοψηφία, δεν θέλουν παραμονή Ουζουνίδη και από την άλλη, θα προσυπέγραφαν για την επιστροφή Χιμένεθ. Το θέμα είναι, στη διοίκηση της ΑΕΚ αυτά που πίστευαν (και έλεγαν ,όχι δημοσίως φυσικά) όταν αποχώρησε ο Ισπανός, εξακολουθούν να τα πιστεύουν;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τρελαμένος ο Μελισσανίδης - Εντολή σε Λυμπερόπουλο για μεταγραφή - «Φέρτον τώρα»!
 

Τον «καθαρίζει» ο Μελισσανίδης - Ατάκα-μαχαιριά στα Σπάτα - «Ντου» για διάδοχο από Ελλάδα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags