Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς Χιουμορίστας ο Σέρβος γκολτζής του ΠΑΟΚ
| 2018-12-17 22:31:00

Φοβερό χιούμορ από Πρίγιοβιτς: «Γι'αυτό δεν σουτάρω δυνατά»

Sportdog Team
Φοβερό χιούμορ από Πρίγιοβιτς: «Γι'αυτό δεν σουτάρω δυνατά»

Ο Σέρβος επιθετικός του ΠΑΟΚ έκανε πλάκα με το γκολ που πέτυχε.

ΠΑΟΚ – Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς Ένα πανέμορφο γκολ σημείωσε στη Λιβαδει΄ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς. Αμέσως μετά ο επιθετικός του Δικεφάλου απέδειξε, ότι εκτός από δεινός σκόρερ διαθέτει και πολύ χιούμορ.

Αναλυτικά όλα όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

«Συνήθως δεν προτιμώ να βαρέσω με τόση δύναμη το σουτ για να μην ενοχλήσω τους θεατές (σ.σ. γέλια). Δεν περίμενα να πάει σε εκείνη την γωνία, είδα ότι στρώθηκε καλά η μπάλα, δοκίμασα το δυνατό σουτ και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα» σημείωσε αρχικά.

Για το αν το γκολ του, έβγαλε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στους παίκτες του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι:

«Δεν έχει να κάνει τόσο με εμάς. Επηρεάζουν οι συμπαγές άμυνες που συναντάμε στα παιχνίδια. Ήταν θέμα χρόνου να μπει το γκολ μας, είχα και εγώ ευκαιρίες με τις κεφαλιές, αλλά ήταν μάλλον η μέρα για το πόδι μου...».

Πρόσθεσε πως: «Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για εμάς, όλοι ξέρουν ότι εδώ (σ.σ. στην Λιβαδειά) και στην Λαμία, ήταν τα πιο σημαντικά παιχνίδια του πρωταθλήματος τώρα, καθώς και στις δυο έδρες χάσαμε βαθμούς πέρυσι. Υπάρχουν ομάδες που έχουν ανάγκη τους βαθμούς και δίνουν μεγάλο αγώνα, γι’αυτό γίνεται πιο δύσκολη η προσπάθεια μας.

Περιμέναμε να συναντήσουμε έναν κακό αγωνιστικό χώρο, όμως ήταν αρκετά καλός. Στο τέλος τα πάντα έδειχναν ανοικτά αλλά θεωρώ ότι ελέγχαμε τον αγώνα, κάναμε τις ευκαιρίες μας, σκοράραμε και πήραμε τους τρεις βαθμούς που είναι το πιο σημαντικό».

Για το γεγονός ότι ήταν το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα μακριά από την Θεσσαλονίκη (σ.σ. είχε σκοράρει στον αγώνα με τον Άρη):

«Είναι κάτι που δεν είχα σκεφτεί, δεν είναι κάτι που έχει μεγάλη σημασία. Προσπαθώ σε κάθε παιχνίδι να κάνω το καλύτερο, να σκοράρω. Το πιο σημαντικό είναι ότι φεύγουμε νικητές και αυτό με ικανοποιεί».

Για το ποιος έχει την καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα, είπε ότι:

«Είναι μακρύς ο δρόμος μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Θα φανεί στο τέλος ποιος είναι ο καλύτερος. Εμείς πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Δεν κοιτάω αυτά που λένε αριστερά και δεξιά, προσπαθώ να είμαι πάντα συγκεντρωμένος στον στόχο μας».

Τέλος, ρωτήθηκε για τον τραυματισμό του Βέρνμπλουμ όπου ανέφερε:

«Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης και είχε σήμερα έναν άσχημο τραυματισμό. Του εύχομαι να επιστρέψει γρήγορα και πάλι κοντά μας. Είμαστε όλοι μαζί του, του στεκόμαστε, είναι δύσκολη στιγμή για εμάς».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags