Facebook Pixel ΑΕΚ: Δεν είναι μόνο ο Ουζουνίδης! Αυτός «τρέμει» - «Αρπαγμένος» ο Μελισσανίδης
| 2018-12-18 12:15:00

Δεν είναι μόνο ο Ουζουνίδης! Αυτός «τρέμει» στην ΑΕΚ - «Αρπαγμένος» ο Τίγρης, απόφαση-φωτιά

του Γιώργου Θεοδωράκη
Δεν είναι μόνο ο Ουζουνίδης! Αυτός «τρέμει» στην ΑΕΚ - «Αρπαγμένος» ο Τίγρης, απόφαση-φωτιά

«Φορτώνει» το αφεντικό και τα αλλάζει όλα. Πού σκάει μεταγραφή;

ΑΕΚ: Με τον Μαρίνο Ουζουνίδη είτε να μένει μέχρι να… φύγει, είτε να μένει επειδή τη δεδομένη στιγμή δεν υπάρχει/βρίσκεται καλύτερος του (σύμφωνα τουλάχιστον με τις εκτιμήσεις των ανθρώπων της ΑΕΚ), μοιραία, το βάρος περνάει στο άλλο, «καυτό» ζήτημα της καθημερινότητας των πρωταθλητών Ελλάδας: τις μεταγραφές.

Και εκεί, η κατάσταση είναι τουλάχιστον αποκαρδιωτική.  Με την… κεκτημένη ταχύτητα από το καλοκαιρινό «ναυάγιο» στο φινάλε της τότε μεταγραφικής περιόδου, η ΑΕΚ παρότι ήθελε -και οι άνθρωποι της δεν το έκρυβαν- ποδοσφαιριστές… χτες, μοιάζει απίθανο πλέον να έχει προσθέσει έστω και έναν παίκτη της ως και μετά τα Χριστούγεννα (και αυτό είναι το θετικό σενάριο, όπως διαρρέεται από την ίδια την Ενωση, αφού κακά τα ψέματα, μέσα στις γιορτές και μέχρι την αλλαγή του χρόνου, δύσκολα θα τελειώσει το οτιδήποτε…)!

Και εκεί είναι το μεγάλο πρόβλημα και το βασικότερο θέμα, αφού σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει φροντίσει να περάσει τα μηνύματά του («δεν θα κάνω εγώ τον σκαόυτερ», φέρεται να έχει μεταφέρει στους συνεργάτες του προ ημερών), ωστόσο σίγουρα δεν μπορεί να είναι ικανοποιημένος ούτε από τα αντανακλαστικά, ούτε από την γνώση της αγοράς, ούτε από την προφανή ανεπάρκεια που καταγράφεται, για ακόμη μια μεταγραφική περίοδο, στον τρόπο που επιλέγονται οι στόχοι της Ενωσης, στο πως λανθασμένα στις περισσότερες των περιπτώσεων μεταφέρονται τα δεδομένα γύρω από αυτούς και πως στο τέλος τέλος, παρατηρείται μια παντελής αδυναμία εκτέλεσης αυτού του σχεδιασμού.

Ευθύνες, όπως κυκλοφορεί στα γραφεία της ΑΕΚ, θα καταλογιστούν. Πιθανότατα θα υπάρξει και «ενίσχυση» του δυναμικού των πρωταθλητών στο κομμάτι «μεταγραφές» (αν και μοιάζει οξύμωρο από την στιγμή που εδώ και δύο χρόνια έχουν αποχωρήσει συνολικά τρεις τεχνικοί διευθυντές και ένας τέταρτος, επέστρεψε στο πόστο του), με τις «καμπάνες» να ηχούν (πέραν του Ουζουνίδη, που δεν χρειάζεται περαιτέρω ανάλυση) πιο δυνατά για τον Νίκο Λυμπερόπουλο. Όχι φυσικά πως είναι ο μόνος…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Όλα στραβά στην ΑΕΚ - Στον αέρα το τρελό deal - «Χουνέρι» από... Παναθηναϊκό - Απίστευτη εξέλιξη

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags