Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ντιέγκο Μπίσεσβαρ - Ραζβάν Λουτσέσκου: Επιθυμεί την παραμονή του Μπίσεσβαρ ο Λουτσέσκου
| 2018-12-18 17:20:00

«Απαίτηση»-βόμβα από Λουτσέσκου - Γι’ αυτόν θέλει να τα σκάσει ο Ιβάν - «Κλεισμένος» ο...

του Λάζαρου Γεωργίδη
«Απαίτηση»-βόμβα από Λουτσέσκου - Γι’ αυτόν θέλει να τα σκάσει ο Ιβάν - «Κλεισμένος» ο...

Μήνυμα-φωτιά στην ΠΑΕ για τον μπαλαδόρο. Πόσο πάει το... μαλλί;

ΠΑΟΚ - Ντιέγκο Μπίσεσβαρ - Ραζβάν Λουτσέσκου: Κάποιοι στον ΠΑΟΚ τον θεωρούν παλιάς κοπής. Ξεπερασμένο. Στα πρόθυρα των, ποδοσφαιρικών, γηρατειών. Και αλήθεια να είναι, ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, όταν παίζει στη φυσική του θέση, ελεύθερος πίσω από τον επιθετικό, είναι «μανούλα» για παιχνίδια όπως το χτεσινό κόντρα στον Λεβαδειακό.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αποθέωσε τον Ολλανδό μετά το τέλος του ματς, λέγοντας πως με τέτοιες εμφανίσεις θα μπορούσε να παίξει στην… Μπαρτσελόνα. Να ανοίγεται νέα προοπτική στον «Μπίσε»; Μάλλον όχι. Τυχαία πάντως ο Ρουμάνος προπονητής δεν το είπε.

Ξεκάθαρα επιθυμεί την παραμονή (κάτι που δεν ίσχυε πάντα, αλλά πλέον είναι αδιαμφισβήτητο) του 30χρονου χαφ και φροντίζει με αυτόν τον τρόπο να περνάει το μήνυμα του στη διοίκηση. Βλέπετε, ο Μπίσεσβαρ, παρότι σε συζητήσεις από το περασμένο καλοκαίρι δεν έχει βρει κανένα σημείο ταύτισης για επέκταση συμβολαίου.

Οι τρέχουσες απολαβές του είναι 750 χιλιάδες ευρώ. Ο ίδιος, στην πρώτη επαφή, αξίωσε νέο διετές συμβόλαιο με συνολικές απολαβές 1,8 εκατ. Η αντίπροταση του ΠΑΟΚ ήταν 1 εκατ. ευρώ για το ίδιο χρονικό διάστημα, χωρίς μάλιστα να υπάρχει και ιδιαίτερος… ενθουσιασμός εκ μέρους του συλλόγου για την χρονική διάρκεια (γνωστό πως στοχεύεται ανανέωση στον ΠΑΟΚ και οικονομικός εξορθολογισμός).

Ακολούθησε, μετά τις αρχικές καλές εμφανίσεις στο ξεκίνημα της σεζόν μια νέα, βελτιωμένη κατά 100 χιλιάδες ευρώ το χρόνο πρόταση του ΠΑΟΚ, η οποία ακόμη δεν ικανοποιεί τον Ολλανδό, ο οποίος όμως επειδή ακριβώς γουστάρει τον τρόπο ζωής της Θεσσαλονίκης το σκέφτεται παρότι η αλήθεια είναι πως μπορεί να βρει ένα πολύ πιο επικερδές συμβόλαιο (προφανώς εκτός Ελλάδας) αν το πάρει απόφαση. Και για να μην το… πάρει, ο Λουτσέσκου μίλησε χτες με τον τρόπο που μίλησε…

Εχει τον τρόπο για Ιωαννίδη

Οσο για τις αναφορές περί επαφών των ανθρώπων του ΠΑΟΚ με την διοίκηση του Λεβαδειακού για τον 18χρονο επιθετικό των Βοιωτών, Φοίβο Ιωαννίδη. Αυτές δεν… χρειάζονται! Βλέπετε, ο νεαρός έχει καιρό «εκτιμηθεί» από το τμήμα scouting των Κυπελλούχων, οι οποίοι αν το αποφασίσουν, έχουν τον τρόπο να κάνουν δικό τους έναν από τους πιο ελπιδοφόρους rookies των γηπέδων μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έσκασε τώρα: Ρεπορτάζ-φωτιά από την Ολλανδία για την ποινή της UEFA σε ΑΕΚ και Άγιαξ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags