Facebook Pixel Sportdog.gr | Τεσσάρα και με τα… δεύτερα ο Αστέρας – Πρόκριση με γκολάρες στο Κύπελλο (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2018-12-18 19:32:00

Τεσσάρα και με τα… δεύτερα ο Αστέρας – Πρόκριση με γκολάρες στο Κύπελλο (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Τεσσάρα και με τα… δεύτερα ο Αστέρας – Πρόκριση με γκολάρες στο Κύπελλο (ΒΙΝΤΕΟ)

Άνετη νίκη με 4-0 κόντρα στον Απόλλωνα Παραλιμνίου.

Στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας προκρίθηκε και μάλιστα με το απόλυτο ο Αστέρας Τρίπολης, καθώς συνέτριψε 4-0 τον Απόλλωνα στο Παραλίμνι για την τρίτη αγωνιστική του έκτου ομίλου!

Ο Γιώργος Παράσχος παρέταξε αναπληρωματική ενδεκάδα, ωστόσο οι Αρκάδες ήταν ανώτεροι και δεν συνάντησαν κανένα πρόβλημα.

Στο 7’, ο Τσιλιανίδης πήρε την μπάλα λίγο πίσω από το ημικύκλιο της αντίπαλης περιοχής και έκανε ένα τεχνικό σουτ, το οποίο κατέληξε στο «Γ». Στο 9’, το σουτ του Δουβίκα χτύπησε στο δοκάρι. Στο 45’, ο Μπαστιάνος «χόρεψε» την αντίπαλη άμυνα και έκανε ένα αδύναμο σουτ, όμως η μπάλα γλίστρησε από τα χέρια του γκολκίπερ Σαββίδη και κατέληξε στα δίχτυα.

Στο 52', ο Τσιλιανίδης βρήκε με τακουνάκι τον Δουβίκα κι εκείνος με σουτ έξω από την περιοχή σημείωσε το 3-0. Στο 58’, ο Μπαστιάνος σέντραρε από δεξιά και ο Βαλιέντε με κεφαλιά έγραψε το 4-0.
 

Απόλλων Παραλιμνίου: Σαββίδης, Μαυρομάτης (53' Δέντσας), Τσαούσης (64' Λαζαρίδης), Κουτζαβασίλης, Κ. Τριανταφύλλου, Λιάρας, Ζυγκερίδης, Κεχαγιάς (78' Γκόλιας), Δ. Τριανταφύλλου, Τάκας, Καριοφύλλης

Αστέρας Τρίπολης: Αθανασιάδης, Αλμπάνης (63' Κάρδαρης), Χριστόπουλος, Βαλιέντε, Ορτέγκα (80' Φωτόπουλος, Μπελόκ, Σάλας, Ρόλε, Τσιλιανίδης (54' Φερνάντεθ), Μπαστιάνος, Δουβίκας

 

Αναλυτικά η βαθμολογία:

1. Αστέρας Τρίπολης 9

2. Απόλλων Σμύρνης 3

3. Τρίκαλα 1

4. Απόλλων Παραλιμνίου 1


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags