Facebook Pixel ΑΕΚ: Δύσκολα θα κρατήσει τον Μπογέ
| 2018-12-18 20:10:00

Αυτός «τελειώνει» στην ΑΕΚ μετά τους τρεις - Top όνομα δεν το γυρίζει με τίποτα - Τον «τρώει» ο...

του Γιώργου Θεοδωράκη
Αυτός «τελειώνει» στην ΑΕΚ μετά τους τρεις - Top όνομα δεν το γυρίζει με τίποτα - Τον «τρώει» ο...

Για άλλον τα σπρώχνει ο Μελισσανίδης. Είναι πολλά τα λεφτά...

ΑΕΚ: Εχασε (έστω και με όχι δική του ευθύνη) το μεγαλύτερο διάστημα της μέχρι στιγμής σεζόν. Παρά ταύτα, στο διάστημα της απουσίας του, η ΑΕΚ ήταν στα… καλύτερα της. Η επιστροφή του Λούκας Μπογέ στα γήπεδα δεν συνδυάστηκε με καλές εμφανίσεις και επιτυχημένα αποτελέσματα, ενώ και ο ίδιος ο Αργεντινός εξτρέμ, πέραν μερικών εκλάμψεων δεν έχει δικαιώσει τις (μεγάλες είναι η αλήθεια) προσδοκίες που υπάρχουν γι’ αυτόν.

Οπότε, με τον προβληματισμό για την εικόνα του, προβληματισμός που συντηρείται απ’ όσα λέγονται και γίνονται στις προπονήσεις και στα αποδυτήρια, μοιάζει τη δεδομένη στιγμή πολύ δύσκολο η ΑΕΚ να κάνει χρήση της option αγοράς του το προσεχές καλοκαίρι. Νωρίς σίγουρα ακόμη, αλλά τα 6 εκατ. ευρώ που έχουν συμφωνηθεί είναι (όντως) παρά πολλά.

Υπενθυμίζεται πως στον δανεισμό του Μπογέ, η ΑΕΚ κατάφερε και απέσπασε και τη δική του συμφωνία για έτοιμο, τετραετές συμβόλαιο σε περίπτωση που εξασκήσει την option αγοράς του. Κάτι που είχε κάνει και πέρυσι, στον Μάρκο Λιβάγια. Κοινώς, αν στους πρωταθλητές αποφασίσουν να τον αγοράσουν από την Τορίνο, τότε δεν χρειάζεται να διαπραγματευτούν με τον Αργεντινό, αφού ήδη έχουν υπογεγραμμένο συμβόλαιο στα χέρια τους.

Το θέμα είναι πως το buy out είναι πολύ υψηλό, σίγουρα αναντίστοιχο με τις ως τώρα εμφανίσεις και προσφορά του Μπογέ, ενώ και η σύγκριση με το ισόποσο για τον Εζεκιέλ Πόνσε (με τον οποίο πάντως δεν υπάρχει ανάλογη, προσωπική συμφωνία) επιβαρύνει τις πιθανότητες του Μπογέ. Δεν είναι μυστικό άλλωστε, πως αν η ΑΕΚ αποφάσιζε αύριο για να κρατήσει έναν από τους δύο, δαπανώντας 6 εκατ. ευρώ, τότε, αυτός θα ήταν ο Πόνσε…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags