Facebook Pixel Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Προπονητής στη Γιουνάιτεντ ο Σόλσκιερ!
Ποδόσφαιρο
| 2018-12-19 12:23:00

Επίσημο: Αυτός αναλαμβάνει τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Sportdog Team
Επίσημο: Αυτός αναλαμβάνει τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Θα μείνει ως υπηρεσιακός μέχρι το τέλος της σεζόν.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ είναι ο νέος προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Ο Νορβηγός, πάλαι ποτέ μεγάλος άσος της ομάδας, ανακοινώθηκε ότι αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της, ως υπηρεσιακός, μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο Σόλσκιερ έγραψε ιστορία με την φανέλα των Κόκκινων Διαβόλων, καθώς σε 366 συμμετοχές από το 1996 έως το 2007, πέτυχε 126 γκολ. 

Το 2008 έγινε βοηθός προπονητή στην Γιουνάιτεντ, πριν αναλάβει χρέη πρώτου προπονητή στη νορβηγική Μόλντε.

«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι στην καρδιά μου, είναι φανταστικό να επιστρέψω με αυτόν τον ρόλο. Ανυπομονώ να δουλέψω με το ταλαντούχο ρόστερ που έχουμε, το προσωπικό και όλους όσοι βρίσκονται στον σύλλογο», είπε στις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη σελίδα της ομάδας. 

Εκ μέρους της διοίκησης, o εκτελεστικός διευθυντής, Εντ Γούντγουορντ, σχολίασε: «Ο Όλε είναι θρύλος για τον σύλλογο, με τεράστια εμπειρία, τόσο στο γήπεδο, όσο και προπονητικά. Το παρελθόν του στην Γιουνάιτεντ δείχνει πως ζει και αναπνέει με την κουλτούρα που υπάρχει εδώ και όλοι στην ομάδα είναι χαρούμενοι που θα συνεργαστούν ξανά με αυτόν και τον Μάικ Φέλαν. Είμαστε σίγουροι πως θα ενώσει τους παίκτες και τους οπαδούς, ενόψει του δεύτερου μισού της σεζόν».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags