Facebook Pixel ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Ανακοινώσεις από ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Άρη και Ατρόμητο για την επίθεση στον Τζήλο
| 2018-12-19 12:38:00

ΠΑΟΚ, ΑΕΚ για Τζήλο: «Διαιτησία υπό καθεστώς τρομοκρατίας» - «Ο υπόκοσμος πάνω από τους νόμους»

Sportdog Team
ΠΑΟΚ, ΑΕΚ για Τζήλο: «Διαιτησία υπό καθεστώς τρομοκρατίας» - «Ο υπόκοσμος πάνω από τους νόμους»

Πήραν θέση για την επίθεση στον Έλληνα διαιτητή.

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Ανακοινώσεις με τις οποίες καταδίκασαν τον ξυλοδαρμό του διαιτητή, Αθανάσιου Τζήλου, εξέδωσαν οι ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, και Ατρόμητος, ενώ ο Άρης πήρε θέση μέσω ανάρτησης στα social media.

Σε αυτές γίνεται λόγος για "διαιτησία που δρα υπό το καθεστώς τρομοκρατίας", αλλά και για "υπόκοσμο που είναι ισχυρότερος από τους νόμους".

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ: 

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ καταδικάζει απερίφραστα την επίθεση στον διεθνή διαιτητή κ. Θανάση Τζήλο.

Η Πολιτεία και οι ποδοσφαιρικές αρχές πρέπει επιτέλους να ασχοληθούν σοβαρά με την εύρεση και την καταδίκη των ηθικών και φυσικών αυτουργών τέτοιων επιθέσεων, που δίνουν την αίσθηση πως ο υπόκοσμος είναι ισχυρότερος από τους νόμους.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την άνανδρη επίθεση εναντίον του διαιτητή Θανάση Τζήλου. Τέτοιες ενέργειες πλήττουν βάναυσα το ελληνικό ποδόσφαιρο και συμβάλλουν στην καλλιέργεια κλίματος πλήρους αποσταθεροποίησης, το οποίο είναι χρέος όλων μας να αποτρέψουμε. 
Κάποια στιγμή επιβάλλεται όλοι να καταλάβουμε πως η ελληνική διαιτησία θα πρέπει να πάψει να λειτουργεί υπό καθεστώς τρομοκρατίας και οι αρμόδιες αρχές οφείλουν να επιληφθούν εναντίον εκείνων που υποθάλπουν τέτοιες πρακτικές.

Η ανακοίνωση του Ατρομήτου:

Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση στο διαιτητή Αθανάσιο Τζήλο. Αυτά τα περιστατικά δεν έχουν θέση στο ελληνικό ποδόσφαιρο και θα πρέπει κάποια στιγμή να εξαλειφθούν.

Όλες οι δημοκρατικές δυνάμεις πρέπει να ενωθούν ώστε να κινητοποιηθούν ενάντια σε αυτά τα περιστατικά και η άμεση εύρεση των δραστών της επίθεσης είναι αναγκαία.

Το ποστ του Άρη:

"Το άνανδρο χτύπημα κατά του Θανάση Τζήλου αποτελεί ακόμη μια «μαχαιριά» για το πολύπαθο ελληνικό ποδόσφαιρο. Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ καταδικάζει απερίφραστα το θλιβερό περιστατικό και εύχεται οι υγιείς δυνάμεις του ποδοσφαίρου να συμβάλλουν, ώστε να εξαλειφθούν επιτέλους τέτοια νοσηρά φαινόμενα".

Ανακοίνωση για το συμβάν έβγαλε και η Superleague, όπως μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω:

«H Super League καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την επίθεση στο διαιτητή κ. Θ. Τζήλο.

Τέτοια θλιβερά φαινόμενα δεν έχουν θέση στον αθλητισμό.

Η διοργανώτρια αρχή εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή της στον κ. Τζήλο και ευελπιστεί ότι οι αρμόδιες αρχές θα κάνουν όλες τις απαραίτητες ενέργειες, ώστε να οδηγήσουν τους δράστες της επίθεσης ενώπιον της Δικαιοσύνης».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags