Facebook Pixel Ολυμπιακός - Φακούντο Φερέιρα - Ρομπέρτο Σολδάδο: Μεγάλα ονόματα στη λίστα του Ολυμπιακού για την επίθεση
| 2018-12-19 17:15:00

«Κόλαση» στον Ολυμπιακό πριν σκάσει το μεγάλο «μπαμ» - Ονόματα-φωτιά στο τραπέζι - Όλα στη φόρα

του Παναγιώτη Νικολάου
«Κόλαση» στον Ολυμπιακό πριν σκάσει το μεγάλο «μπαμ» - Ονόματα-φωτιά στο τραπέζι - Όλα στη φόρα

Χαμός στο ρεπορτάζ και... τσουνάμι στο λιμάνι. Διαβάστε τι γίνεται.

Ολυμπιακός - Φακούντο Φερέιρα - Ρομπέρτο Σολδάδο: Αν κρίνει κανείς από τα σημερινά πρωτοσέλιδα του Τύπου, δεν υπάρχουν ουσιαστικές εξελίξεις στην αναζήτηση επιθετικού στον Ολυμπιακό. Δύο τα γνωστά ονόματα, αυτά των Φερέιρα και Σολδάδο και δύο τα… νέα: οι δύο Βραζιλιάνοι, Αλαν και Φερναντάο.

Πρακτικά, δεν έχει αλλάξει κάτι στο στάτους της μεταγραφικής αναζήτησης των «ερυθρόλευκων». Συνεχίζονται πυρετωδώς οι επαφές και οι κρούσεις με διάφορους  παίκτες, μάνατζερ και ομάδες, διαπραγματεύσεις όμως και – το κυριότερο – ξεκαθάρισμα των οριστικών επιλογών, δεν υπάρχει.

Για τον Φερέιρα που γίνεται λόγος,  με διαφορετικές προσεγγίσεις, από Πορτογαλία προκύπτει πως δεν υπάρχει κάτι το νέο. Οι απαιτήσεις και του ποδοσφαιριστή και της Μπενφίκα είναι γνωστές και κρίνονται – προς στιγμήν – ασύμφορες, με αποτέλεσμα να μην έχουν γίνει νέες επαφές.

Και αν για τον Αργεντινό, το κόστος, ακόμη και για δανεισμό, είναι σημαντικό, για τον Σολδάδο μοιάζει… ακόμη μεγαλύτερο. Μπορεί (δεν είναι σίγουρο σε καμία περίπτωση) να μείνει ελεύθερος από τη Φενερμπαχτσέ, ωστόσο εκεί ο ίδιος εισπράττει 3,5 εκατ. ευρώ ετησίως, οπότε αν δεν αποζημιωθεί ανάλογα δεν πρόκειται να συναινέσει στη λύση του συμβολαίου του. Θέμα δανεισμού, ακόμη και με συμμετοχή των «καναρινιών» αυτομάτως καθίσταται επίσης κοστοβόρο, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες του sportdog, ο παίκτης δεν είναι θετικός στο να έρθει στην Ελλάδα.

Οσο για τις σημερινές, new entries. Ο Αλαν έμεινε ελεύθερος από την Γκουανγκζού ύστερα από τρία χρόνια στην Κίνα, όπου είχε μια αξιόλογη και παραγωγική παρουσία. Στην Ευρώπη, νωρίτερα, έφτιαξε το όνομα του παίζοντας στην Σάλτσμπουργκ. Δεν είναι ακριβώς ο φορ κορυφής, αλλά έχει παίξει αρκετά εκεί.

Ομόσταυλος του μανατζερικά ο Φερναντάο, ο 31χρονος φουνταριστός της Αλ Γουέχντα, ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, στην οποία και μετακόμισε το περασμένο καλοκαίρι, υπογράφοντας μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας.  Αυτός είναι κλασικός φουνταριστός, προβληματίζει όμως το γεγονός πως τις τρεις τελευταίες χρονιές έχει πετύχει μονοψήφιο αριθμό τερμάτων όπου αγωνίστηκε (την περασμένη διετία στη Φενερμπαχτσέ), ενώ ταλαιπωρήθηκε και από αρκετούς, σοβαρούς, τραυματισμούς. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αποκάλυψη-βόμβα: Αυτός φεύγει από τον Ολυμπιακό - Τεράστια μεταγραφή για top όνομα - Πού πάει;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags