Facebook Pixel Σούπερ Λιγκ – Αθανάσιος Τζήλος: Στον… αέρα η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ – Αποχή θέλουν οι διαιτητές!
| 2018-12-19 22:21:00

Στον… αέρα η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ – Αποχή θέλουν οι διαιτητές λόγω Τζήλου – Δέχονται πιέσεις!

Sportdog Team
Στον… αέρα η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ – Αποχή θέλουν οι διαιτητές λόγω Τζήλου – Δέχονται πιέσεις!

Αρνητική η Σούπερ Λιγκ σε αυτό το ενδεχόμενο.

Σούπερ Λιγκ – Αθανάσιος Τζήλος: Πιο πιθανό από πότε φαντάζει το ενδεχόμενο αναβολής της αγωνιστικής του Σαββατοκύριακου στην Σούπερ Λιγκ, μετά την φονική επίθεση στον Αθανάσιο Τζήλο.

Οι διαιτητές έχουν αποφασίσει να απέχουν από τα καθήκοντά της και αυτή τη στιγμή το πρωτάθλημα είναι στον… αέρα, παρά τις προσπάθειες του Βίτορ Μέλο Περέιρα.

Ο Πορτογάλος αρχιδιαιτητής έστειλε σχετική επιστολή προς τους διαιτητές της Λίγκας σε μία προσπάθεια να τους μεταπείσει και από πλευράς ΕΠΟ προκύπτει ότι θα ξεκαθαρίσει το ζήτημα το πρωί της Πέμπτης.

Μάλιστα, τις τελευταίες ώρες έπεσε στο τραπέζι και το σενάριο να γίνει η αγωνιστική με διαιτητές από την Football League, ωστόσο κάτι τέτοιο θεωρείται απίθανο, όπως και το ενδεχόμενο να έρθουν ξένοι διαιτητές για όλα τα παιχνίδια.

Μέχρι αργά το βράδυ της Τετάρτης όλα ήταν στον… αέρα και η οριστική απόφαση αναμένεται να ληφθεί από τους αρμοδίους την Πέμπτη. Πάντως, αυτή τη στιγμή ούτε η Σούπερ ούτε η ΕΠΟ ούτε και ο Περέιρα θέλουν να σκέφτονται το ενδεχόμενο αναβολής.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags