Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Γιάννης Αλαφούζος: Τα σημάδια που δείχνουν «επανεμφάνιση» Αλαφούζου
| 2018-12-19 22:44:00

Φοβερό «ντου» από Παναθηναϊκό - Βγαίνει μπροστά και... καθαρίζει - Τι «ψήνεται»;

του Νίκου Στεργίου
Φοβερό «ντου» από Παναθηναϊκό - Βγαίνει μπροστά και... καθαρίζει - Τι «ψήνεται»;

Έντονη κινητικότητα στο Τριφύλλι. «Φτιαγμένοι» οι οπαδοί.

Παναθηναϊκός - Γιάννης Αλαφούζος: Οι αλλαγές στο διοικητικό οργανόγραμμα (έστω και αν διαψεύδεται αυτή της αντικατάστασης Κωνσταντίνου) που είτε έγιναν (Σωπήλης) είτε έπονται, η σταδιακή «επανεμφάνιση» του Αλαφούζου στην… καθημερινότητα του Παναθηναϊκού (χαρακτηριστικό το δημοσίευμα σήμερα πως θα συναντηθεί με τον Νταμπίζα μετά το τέλος του πρώτου γύρου για το ενδεχόμενο μεταγραφής τον Ιανουάριο), ακόμη και η συνέπεια του – ανεξαρτήτως Παϊρόζ ή οποιουδήποτε άλλου – στην αποπληρωμή χρεών και οφειλών, είναι μερικά… σημάδια που σίγουρα αξίζει τον κόπο να καταγραφούν.

Δεν είναι όμως τα μόνα. Σήμερα για παράδειγμα, με αφορμή την επίθεση κατά του διαιτητή Τζήλου, ο Παναθηναϊκός, εξέδωσε μιαν άκρως καυστική ανακοίνωση καταδίκης, με γλώσσα, ύφος και… ορολογία που παρέπεμπε σε εποχές, όπου η μάχη του – σύμφωνα πάντα με τον ιδιοκτήτη του club – κατά των όσων λυμαίνονταν το ποδόσφαιρο – ήταν συνεχής και καθημερινή.

Κάτι ανάλογο όμως, κάτι τόσο καυστικό, ή έστω οτιδήποτε σχετικό, η αλήθεια είναι πως τον τελευταίο χρόνο (και κάτι ακόμη) οι οπαδοί του Παναθηναϊκού δεν είχαν δει/ακούσει/νιώσει από τη διοίκηση της ομάδας του  και αυτό ήταν – μεταξύ άλλων – ένα από τα σημεία της εντονότατης τριβής των δύο πλευρών. Η σημερινή ανακοίνωση, πέραν του αυτονόητου του πράγματος, σίγουρα προστίθεται σε μια σειρά ενεργειών του τελευταίου (και όχι τόσο τελευταίου) διαστήματος που υποδηλώνουν αν όχι αλλαγή, τουλάχιστον κινητικότητα στα εσωτερικά του Παναθηναϊκού. Διοικητικά κυρίως, αλλά – προφανώς – και σε επίπεδο σχέσεων.

Τώρα, προς τα πού οδηγεί αυτή η κινητικότητα, τι πρακτικά σημαίνει και αν στο τέλος, είναι κάτι που θα συνεχιστεί, μένει να το δούμε…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Φοβερός Δώνης: Τεράστια μαγκιά αυτό που έκανε με Κισσαμικό - Δεν το πήρε κανένας χαμπάρι

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags