Facebook Pixel ΑΕΚ - Αθανάσιος Τζήλος: «Ντροπή η επίθεση στον διαιτητή - Αυτός είναι ο λόγος που δεν πάει καλά η ΑΕΚ»
| 2018-12-21 17:20:00

Έξαλλος Χουλτ: «Ντροπή η επίθεση στον διαιτητή - Αυτός είναι ο λόγος που δεν πάει καλά η ΑΕΚ»

Sportdog Team
Έξαλλος Χουλτ: «Ντροπή η επίθεση στον διαιτητή - Αυτός είναι ο λόγος που δεν πάει καλά η ΑΕΚ»

Αποκαλυπτικός άσος της Ένωσης για όλα.

ΑΕΚ - Αθανάσιος Τζήλος: Ο Νίκλας Χουλτ σε συνέντευξή του σε σουηδική ιστοσελίδα σχολίασε την επίθεση στον Θανάση Τζήλο, ενώ αναφέρθηκε και στην πορεία της ΑΕΚ, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως για τα μέχρι τώρα άσχημα αποτελέσματα της ομάδας, φταίει το περιορισμένο ρόστερ!

Ο αριστερός μπακ της ΑΕΚ δήλωσε: «Δεν γνωρίζω πολλά. Βρισκόμασταν χθες στον Βόλο αφού είχαμε αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδας, όταν πληροφορηθήκαμε πως δεν θα γίνουν αγώνες την Κυριακή λόγω της επίθεσης στον διαιτητή. Δεν ξέρω όμως για το συμβάν. Είναι ντροπή. Το ποδόσφαιρο προσφέρει χαρές και όχι μίσος. Eίναι απογοητευτικό.

Δυστυχώς οι διαιτητές είναι εκτεθειμένοι. Δεν έχει σημασία πόσο ταλαντούχος είσαι. Υπάρχουν πολλοί που έχουν διαφορετική άποψη. Είναι μια δύσκολη δουλειά και δεν γίνεται πάντα να είσαι σωστός. Πάντα θα υπάρχει κάποιος που θα θεωρήσει πως ήταν διαφορετική υπόδειξη. Όλοι εδώ (στην Ελλάδα) είναι παθιασμένοι με το ποδόσφαιρο με αποτέλεσμα να ασκείται έξτρα πίεση στους διαιτητές».

Από εκεί και πέρα, μίλησε και για τη μέχρι τώρα πορεία της ΑΕΚ, λέγοντας πως η ομάδα δεν μπορούσε να ανταποκριθεί σε τόσα πολλά παιχνίδια: «Ξεκινήσαμε πολύ καλά στον πρωτάθλημα και προκριθήκαμε στους ομίλους του Champions League. Πιστέψαμε πως θα είναι μια σούπερ σεζόν, αλλά αρχίσαμε να πέφτουμε στο πρωτάθλημα. Χάσαμε ένα ματς και τότε τα πράγματα έγιναν χειρότερα.

Παίξαμε αρκετά καλά στο Champions League αλλά αντιμετωπίσαμε καλές ομάδες. Όλα τα ματς έγιναν σε μικρό χρονικό διάστημα και δεν είχαμε την ομάδα για να παίξουμε σε τόσα πολλά παιχνίδια. Είναι δύσκολο να αγωνίζονται οι ίδιοι παίκτες σε τόσες πολλές αναμετρήσεις. Υπάρχει η αίσθηση πως χρειαζόμασταν αυτή την διακοπή για να ξεκουραστούμε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags