Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Γιάννης Μυστακίδης: Θέλει Παναθηναϊκό, αλλά οδεύει προς Ατρόμητο!
| 2018-12-21 19:31:00

Απίστευτο: Θέλει να φύγει από κορυφαία ομάδα και να πάει στον ΠΑΟ - «Χυλόπιτα» από Νταμπίζα-Δώνη!

του Νίκου Στεργίου
Απίστευτο: Θέλει να φύγει από κορυφαία ομάδα και να πάει στον ΠΑΟ - «Χυλόπιτα» από Νταμπίζα-Δώνη!

«Χαμός» στη Superleague με Έλληνα άσο. Πού θα πάει τελικά;

Παναθηναϊκός - Γιάννης Μυστακίδης: Ολοκληρώνεται λοιπόν ο δανεισμός του Γιάννη Μυστακίδη στον ΠΑΣ. Για την ακρίβεια, απομένει μόνο η σχετική ανακοίνωση, αφού η απόφαση έχει παρθεί. Δεν λειτούργησε. Μετρημένες (και μέτριες) οι συμμετοχές του νεαρού μεσοεπιθετικού στο διάστημα που βρέθηκε στον «Αίαντα της Ηπείρου», λογικό και επόμενο συνεπώς, να αναζητηθεί λύση. 

Ο ίδιος, έχοντας… κουραστεί από τους συνεχείς δανεισμούς και τον πρακτικά κλεισμένο δρόμο έστω και για την αποστολή του ΠΑΟΚ, επιθυμεί την ελευθέρας του από τους Κυπελλούχους Ελλάδας προκειμένου να διαλέξει, χωρίς «δεσμεύσεις», τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.


 

Αυτός ήταν μάλιστα που, προ ημερών, «εκκίνησε» τη φημολογία περί Παναθηναϊκού, αφού μέσω του μάνατζερ του φρόντισε να τσεκάρει τις προθέσεις των ανθρώπων του «τριφυλλιού» σε ενδεχόμενη επιστροφή του μετά τον περυσινό του δανεισμό. Η αλήθεια είναι πως τη δεδομένη στιγμή ούτε ο Νταμπίζας ούτε και ο Δώνης μοιάζουν να είναι θετικά διακείμενοι στο συγκεκριμένο σενάριο, ακόμη και με την προοπτική να αποκτήσουν ελεύθερο τον Μυστακίδη.

Φυσικά, σε μεταγραφική περίοδο ετοιμαζόμαστε να μπούμε και επισήμως και τίποτα και για κανέναν λόγο δεν πρέπει να αποκλειστεί, ωστόσο τώρα, με τα γνωστά ισχύοντα, θέμα Παναθηναϊκού – Μυστακίδη δεν φαίνεται στον ορίζοντα. Αντίθετα, όπως κυκλοφορεί τις τελευταίες μέρες, το Περιστέρι και ο Ατρόμητος μοιάζει να συγκεντρώνει σαφώς περισσότερες πιθανότητες…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:


Αποκάλυψη-βόμβα: Αυτόν τον παίκτη «τελειώνει» πρώτα ο Πιτίνο από τον Παναθηναϊκό - Είναι top όνομα


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags