Facebook Pixel Sportdog.gr | Νέο χτύπημα στη Σερβία για Κρστισιτς – Πότε τον κλείνει η ΑΕΚ
| 2018-12-23 18:20:00

Νέο χτύπημα στη Σερβία για Κρστισιτς – Πότε τον κλείνει η ΑΕΚ

Sportdog Team
Νέο χτύπημα στη Σερβία για Κρστισιτς – Πότε τον κλείνει η ΑΕΚ

Χαμός για τον μέσο του Ερυθρού Αστέρα.

ΑΕΚ – Νέναντ Κρστισιτς Ψηλά παραμένει στη Σερβία το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Νέναντ Κρστισιτς του Ερυθρού Αστέρα.

Συγκεκριμένα η «Kurir» γράφει: «Ο Νέναντ Κρστίτσιτς είχε το προηγούμενο καλοκαίρι προσφορά από την Πάρμα, αλλά λόγω του Champions League, αποφάσισε να μείνει στον Ερυθρό Αστέρα. Διαπραγματεύτηκε με την ομάδα την επέκταση του συμβολαίου του, αλλά δεν ικανοποιήθηκε ούτε από τα χρήματα που του έδιναν, ούτε με τη χρονική διάρκεια, αφού η ομάδα του Βελιγραδίου ήθελε να υπογράψει μέχρι το 2023! Η διοίκηση έχει πει ότι θα κάνει μία τελευταία προσπάθεια να διαπραγματευτεί μαζί του και αν δεν επιτευχθεί συμφωνία, τότε θα μπορεί να φύγει μόνο αν φέρει πρόταση τουλάχιστον 1 εκατ. Ευρώ».

Η σέρβικη εφημερίδα στην ουσία επιβεβαιώνει την αρνητική στάση του παίκτη για ανανέωση με τον Ερυθρό Αστέρα. Το ποσό που αναφέρει ότι απαιτείται για την αποχώρηση του δεν είναι στα 1 εκατ. Ευρώ. Η ρήτρα αποδέσμευσης είναι στις 500.000 ευρώ.

Η ΑΕΚ επιχειρεί να αποσπάσει την υπογραφή του παίκτη μετά την 1η Ιανουαρίου όταν θα έχει το δικαίωμα, αφού ο παίκτης θα μπαίνει στο τελευταίο 6μηνο του συμβολαίου του. Για να καταφέρει η Ένωση να ντύσει τον Κρστισιτς στα κιτρινόμαυρα από τον Γενάρη θα πρέπει να έρθει σε συμφωνία με την ομάδα του Βελιγραδίου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags