Facebook Pixel Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: Δεν προχωρά η υπόθεση του Φερέιρα - Τι ισχύει για Μπονατίνι, Σολδάνο, Νιάσε και Βινίσιους
| 2018-12-23 21:36:00

Ανατροπή με τον φορ - «Ναυάγιο» με την… καψούρα του Μαρτίνς – Τρελά λεφτά για τον Βραζιλιάνο!

του Παναγιώτη Νικολάου
Ανατροπή με τον φορ - «Ναυάγιο» με την… καψούρα του Μαρτίνς – Τρελά λεφτά για τον Βραζιλιάνο!

Έρχονται «καυτές» εξελίξεις στον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: Ο Ολυμπιακός είναι δεδομένο ότι θα κινηθεί για την απόκτηση επιθετικού και τα ονόματα υποψηφίων στόχων κάνουν… παρέλαση στα ρεπορτάζ των Ερυθρολεύκων.

Τελευταίο όνομα που συνδέθηκε με τους Πειραιώτες ήταν αυτό του Ουμάρ Νιάσε της Έβερτον, ο οποίος ναι μεν προτάθηκε αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια περαιτέρω εξέλιξη.

Αντίστοιχα, γράφτηκε και η περίπτωση του Βινίσιους, ο οποίος αγωνίζεται στη Ρίο Άβε ως δανεικός από τη Νάπολι. Το θέμα του Βραζιλιάνου άσου είναι αρκετά μπερδεμένο, αφού εκτός του ότι τίθεται ζήτημα με τον δανεισμό του, ο παίκτης έγινε και πατέρας πριν από μόλις δύο εβδομάδες. Γεγονός που δυσχεραίνει το εγχείρημα της αλλαγής επαγγελματικού περιβάλλοντος για τον 23χρονο φορ τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Αποθαρρυντικές μοιάζουν να είναι οι εξελίξεις με δύο δυνατά ονόματα που έχουν συνδεθεί με τον Ολυμπιακό εδώ και αρκετό καιρό. Δεν υπάρχει η παραμικρή εξέλιξη για τον Ρομπέρτο Σολδάδο, ενώ ο Φακούντο Φερέιρα μπορεί να αποτελούσε τον υπ’ αριθμόν ένα στόχο του Πέδρο Μαρτίνς, όμως οι συζητήσεις μεταξύ των Ερυθρολεύκων και της Μπενφίκα έχουν «παγώσει» το τελευταίο διάστημα.

Σαφώς πιο ευνοϊκά δείχνουν να είναι τα δεδομένα για τον Φράνκο Σολδάνο της Ουνιόν Σάντα Φε. Ο Αργεντινός τσεκάρεται από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού από το περασμένο καλοκαίρι, ενώ και ο Μαρτίνς φέρεται να έχει σχηματίσει θετική άποψη για τις ικανότητές του. Σημαντικό αβαντάζ για τον Σολδάνο αποτελεί το γεγονός ότι μπορεί να υπογράψει όπου θέλει από την 1η Ιανουαρίου ως ελεύθερος.

Τέλος, εξακολουθεί να απασχολεί και ο Λέο Μπονατίνι, τον οποίο η Γουλβς «ψάχνεται» να παραχωρήσει.

Βέβαια, η υπόθεση του Βραζιλιάνου είναι διαφορετική από αυτή του Σολδάνο. Ο Μπονατίνι είναι ακριβή περίπτωση, ενώ κάθε άλλο παρά δεδομένη πρέπει να θεωρείται η επιθυμία του να παίξει στην Ελλάδα, αφού έχει ως πρωταρχικό στόχο την παραμονή του στο υψηλότερο επίπεδο, ιδανικά σε ομάδα της Αγγλίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Χουνέρι» από την ΑΕΚ σε Μπακασέτα - Δεν μπορεί να το πιστέψει - «Χτυπάει το κεφάλι» του!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags