Facebook Pixel Έβερτον - Τότεναμ 2-6 (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2018-12-23 19:54:00

Λίβερπουλ... τρέμε την Τότεναμ – Αδιανόητη μπαλάρα και απίστευτη «εξάρα» στην Έβερτον! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Λίβερπουλ... τρέμε την Τότεναμ – Αδιανόητη μπαλάρα και απίστευτη «εξάρα» στην Έβερτον! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μαγική εμφάνιση των Λονδρέζων και νίκη με 6-2!

Έβερτον - Τότεναμ: Μπορεί η πρωτοπόρος Λίβερπουλ και η δεύτερη  Μάντσεστερ Σίτι να θεωρούνται τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του φετινού τίτλου της Premier League, όμως είναι πολύ νωρίς για να ξεγράψει κανείς την Τότεναμ, η οποία είναι στην 3η θέση σε απόσταση έξι βαθμών απο την κορυφή και αποδεικνύει συνεχώς πως όταν βρίσκει ρυθμό είναι ικανή να διαλύσει οποιονδήποτε αντίπαλο.

Οι «πετεινοί» έκαναν μια εκπληκτική εμφάνιση στην έδρα της Έβερτον, την οποία διέλυσαν με 6-2, παρά το γεγονός ότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ.

Η Έβερτον έκανε το... λάθος να προηγηθεί με τον Γουόλκοτ στο 21', όμως η απάντηση της αποστομωτική, καθώς η Τότεναμ γύρισε άμεσα το παιχνίδι σε 3-1 χάρη σε τέρματα των Σον (27') μετά από... δώρο της άμυνας, Άλι (35') και Κέιν (42').

Ο Έρικσεν έβαλε κι αυτός το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ για το 4-1 στο 48'. Η Έβερτον μείωσε με τον Σίγκουρντσον στο 51', αλλά η Τότεναμ είχε κέφια. Με το δεύτερο προσωπικό γκολ του ο Σον έκανε το 5-2 στο 61', προτού ο Κέιν διαμορφώσει το τελικό 6-2, σκοράροντας κι αυτός για δεύτερη φορά στο 74'.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags