Facebook Pixel Θέατρο του παραλόγου με Ζιλμπέρτο Σίλβα
| 2011-01-20 22:40:00

Θέατρο του παραλόγου με Ζιλμπέρτο Σίλβα

Θέατρο του παραλόγου με Ζιλμπέρτο Σίλβα

Περίεργα πράγματα συμβαίνουν στην υπόθεση του Ζιλμπέρτο Σίλβα, καθώς οι Γόντικας και Φρέιτας την Τετάρτη διέψευδαν πιθανή μεταγραφή του στην Γκρέμιο, ενώ σήμερα ο Πολέμης είπε πως το θέμα προχωράει…
 

Δουλειά των δημοσιογράφων είναι να ενημερώνουν έγκυρα τον κόσμο, σωστά; Κι όταν το κάνουν αλλά οι παράγοντες επιδιώκουν να τους βγάλουν ψεύτες, τι γίνεται;

Το θέατρο του παραλόγου παίχτηκε στο θέμα Ζιλμπέρτο την Τετάρτη πριν το ματς με την ΑΕΚ. Οι Βραζιλιάνοι αποκάλυψαν ότι η Γκρέμιο είναι μια ανάσα κι εμείς. προσθέσαμε ότι υπήρχε και ραντεβού Γόντικα-Γκρέμιο το μεσημέρι της Τετάρτης! Την οποία Γκρέμιο εκπροσωπεί στις διαπραγματεύσεις ο ατζέντης του Ζιλμπέρτο. Τόσο απλά, τόσο καθαρά.

Προσέξτε τώρα τι έγινε το βράδυ: Φτάνει ο Γόντικας στο ΟΑΚΑ και λέει ότι δεν υπάρχει κανένα ραντεβού!! Τελειώνει το ματς και δηλώνει ο Φρέιτας επί λέξει: «Δεν υπάρχει κανένα θέμα με Ζιλμπέρτο». Πέντε άνθρωποι έμειναν στον Παναθηναϊκό, αν λένε κι αυτοί ψέματα στον κόσμο ζήτω που καήκαμε.

Διότι σήμερα ο ίδιος ο Πολέμης εξέθεσε και τους δύο δηλώνοντας μπροστά στις κάμερες: «Ο κ. Γόντικας είναι σε επαφές και μιλάει με τον ποδοσφαιριστή για αυτό το θέμα. Ο Ζιλμπέρτο έχει ένα συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι κι αν τελικά θελήσει να πάει, τότε δεν νομίζω πως θα σταθούμε εμπόδιο».

Τελικά, ποιος έλεγε την αλήθεια στο θέμα Ζιλμπέρτο; Τα Μέσα Ενημέρωσης ή οι Γόντικας, Φρέιτας;

Πηγή: Gazzeta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags