20/01/11 - 22:40

Θέατρο του παραλόγου με Ζιλμπέρτο Σίλβα

Περίεργα πράγματα συμβαίνουν στην υπόθεση του Ζιλμπέρτο Σίλβα, καθώς οι Γόντικας και Φρέιτας την Τετάρτη διέψευδαν πιθανή μεταγραφή του στην Γκρέμιο, ενώ σήμερα ο Πολέμης είπε πως το θέμα προχωράει…  

Θέατρο του παραλόγου με Ζιλμπέρτο Σίλβα
40.669views 0shares

Δουλειά των δημοσιογράφων είναι να ενημερώνουν έγκυρα τον κόσμο, σωστά; Κι όταν το κάνουν αλλά οι παράγοντες επιδιώκουν να τους βγάλουν ψεύτες, τι γίνεται;

Το θέατρο του παραλόγου παίχτηκε στο θέμα Ζιλμπέρτο την Τετάρτη πριν το ματς με την ΑΕΚ. Οι Βραζιλιάνοι αποκάλυψαν ότι η Γκρέμιο είναι μια ανάσα κι εμείς. προσθέσαμε ότι υπήρχε και ραντεβού Γόντικα-Γκρέμιο το μεσημέρι της Τετάρτης! Την οποία Γκρέμιο εκπροσωπεί στις διαπραγματεύσεις ο ατζέντης του Ζιλμπέρτο. Τόσο απλά, τόσο καθαρά.

Προσέξτε τώρα τι έγινε το βράδυ: Φτάνει ο Γόντικας στο ΟΑΚΑ και λέει ότι δεν υπάρχει κανένα ραντεβού!! Τελειώνει το ματς και δηλώνει ο Φρέιτας επί λέξει: «Δεν υπάρχει κανένα θέμα με Ζιλμπέρτο». Πέντε άνθρωποι έμειναν στον Παναθηναϊκό, αν λένε κι αυτοί ψέματα στον κόσμο ζήτω που καήκαμε.

Διότι σήμερα ο ίδιος ο Πολέμης εξέθεσε και τους δύο δηλώνοντας μπροστά στις κάμερες: «Ο κ. Γόντικας είναι σε επαφές και μιλάει με τον ποδοσφαιριστή για αυτό το θέμα. Ο Ζιλμπέρτο έχει ένα συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι κι αν τελικά θελήσει να πάει, τότε δεν νομίζω πως θα σταθούμε εμπόδιο».

Τελικά, ποιος έλεγε την αλήθεια στο θέμα Ζιλμπέρτο; Τα Μέσα Ενημέρωσης ή οι Γόντικας, Φρέιτας;

Πηγή: Gazzeta.gr


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ