Facebook Pixel «Εγώ καλά τους τά ΄λεγα και τ΄ άκουγαν παράλογα»
| 2010-12-20 20:24:00

«Εγώ καλά τους τά ΄λεγα και τ΄ άκουγαν παράλογα»

«Εγώ καλά τους τά ΄λεγα και τ΄ άκουγαν παράλογα»

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος κατά την αποχώρησή του από το ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός επανέλαβε την άποψή του πως η πολυμετοχικότητα δεν θα… τσουλούσε.

«Ευχαριστώ τον κύριο Πατέρα που με πρότεινε για την προεδρία. Εγώ επέμεινα ότι πρέπει να μείνει ο ίδιος στην προεδρία», ανέφερε αρχικά ο Γιαννακόπουλος και συνέχισε: «Εγώ περιμένω ότι όλες οι δυνάμεις και όλοι οι άνθρωποι που αγαπούν τον Παναθηναϊκό να ενωθούν. Το κλίμα μπορεί να αντιστραφεί. Το -5 από τον Ολυμπιακό δεν λέει τίποτα.

Εγώ έχω πει πολλές φορές ότι το πολυμετοχικό σχήμα δεν θα ήταν καλό για τον Παναθηναϊκό. Ο Παναθηναϊκός είναι υπεράνω προσώπων και πραγμάτων. Από το μαγαζί σου φεύγεις, από τον Παναθηναϊκό, με το παραμικρό, όχι! Έχει ιστορία 100 χρόνων».

Παράλληλα, σε ερώτηση για το αν ο Παύλος θα διεκδικήσει την πλειοψηφία των μετοχών, ανέφερε: «Δεν νομίζω. Ούτε κι εγώ, ούτε και ο αδελφός μου μπορούμε γιατί έχουμε μια επιχείρηση που πρέπει να προσέξουμε σε καιρούς κρίσης γι αυτό και δεν μπορούμε να αφιερώσουμε αλλού τον χρόνο μας. Πρέπει όμως να βρεθεί οπωσδήποτε λύση. Ο ένας φεύγει, ο άλλος παραιτείται, γιατί; Δεν πρέπει να αφήνει ακυβέρνητο ένα καράβι με ιστορία, από το μαγαζί σου φεύγεις, από τον Παναθηναϊκό όχι...»

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags