Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Νίκος Καρέλης - Ραζβάν Λουτσέσκου: Τι λέει ο Έλληνας φορ για τον πρωτάθλημα και τις λίγες συμμετοχές του
| 2018-12-25 18:33:00

Απαντήσεις Καρέλη για όλα: Τι λέει για Λουτσέσκου, για τον… πάγκο, το +8 από Ολυμπιακό και την Ευρώπη

Sportdog Team
Απαντήσεις Καρέλη για όλα: Τι λέει για Λουτσέσκου, για τον… πάγκο, το +8 από Ολυμπιακό και την Ευρώπη

Θα μείνει στον ΠΑΟΚ και μετά το καλοκαίρι;

ΠΑΟΚ - Νίκος Καρέλης - Ραζβάν Λουτσέσκου: Ο Νίκος Καρέλης μίλησε και για τον τρόπο που αντιμετωπίζει τις ελάχιστες συμμετοχές που έχει με την ασπρόμαυρη φανέλα και αν αυτό τον έχει επηρεάσει στην καθημερινότητα του.

Ελάχιστες συμμετοχές, στα περισσότερα ματς ακόμη και εκτός αποστολής. Πόσο σε έχει επηρεάσει αυτό;

«Είμαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και αυτό σημαίνει πως πρέπει να σέβομαι τις αποφάσεις του προπονητή μου. Οφείλω να τα δίνω όλα σε κάθε προπόνηση και αυτό κάνω. Δουλεύω σκληρά και περιμένω τις ευκαιρίες μου. Αυτό κάνω και αυτό θα συνεχίσω να κάνω».

Αγωνίζεσαι δανεικός στον ΠΑΟΚ και ο δανεισμός σου ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν. Στην άκρη του μυαλού σου σε απασχολεί το μέλλον;

«Είμαι αφοσιωμένος στην ομάδα στην οποία αυτή τη στιγσμή παίζω ποδόσφαιρο. Εχουμε μπροστά μας σημαντικούς στόχους. Είμαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, οφείλω να κάνω τα πάντα για την ομάδα και να δουλεύω σκληρά. Αυτό με απασχολεί μόνο. Το μεγάλο στοίχημα για μένα είναι να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ. Τίποτε άλλο αυτή τη στιγμή».

Ο ΠΑΟΚ είναι στο +8 από τον Ολυμπιακό και για πολλούς το ξεκάθαρο φαβορί. Λένε αρκετοί πως πλέον αντίπαλος του ΠΑΟΚ είναι ο… ΠΑΟΚ. Συμφωνείς;

«Υπάρχει μπροστά μας ένας ολόκληρος δεύτερος γύρος και πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια φιλοσοφία. Δηλαδή να κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά, να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να έρχονται οι νίκες. Φυσικά θέλουμε και να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και νομίζω ότι μετά τις διακοπές όπου όλοι θα γεμίσουμε τις μπαταρίες μας και θα έχουμε έναν αγώνα την εβδομάδα, η ομάδα θα αποδώσει ακόμη καλύτερα».

«Θέλαμε να προχωρήσουμε και στην Ευρώπη»

Πριν από λίγες μέρες μιλώντας στη «Μ» ο Φερνάντο Βαρέλα είχε τονίσει πως ο ΠΑΟΚ οφείλει να πάρει μαθήματα από τον αποκλεισμό στο Europa και να μην τα επαναλάβει την επόμενη σεζόν. Ο Καρέλης σχολίασε την αποτυχία στην Ευρώπη:  «Εννοείται πως όλοι στεναχωρηθήκαμε και θέλαμε να προχωρήσουμε και σε αυτή τη διοργάνωση. Αλλά οφείλουμε να κοιτάξουμε μπροστά, να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να κατακτήσουμε το Πρωτάθλημα αλλά και το Κύπελλο. Εχουμε δυο σημαντικούς στόχους μπροστά μας και θα κάνουμε τα πάντα για να τους κατακτήσουμε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags