Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Εβγέν Χατσερίδης: Στην έξοδο από τον ΠΑΟΚ ο Χατσερίδης - Τι συμβαίνει με το συμβόλαιό του
| 2018-12-26 10:15:00

Έχει κάνει άνω-κάτω τον ΠΑΟΚ - Δίνει εκατ. για να βρει λύση ο Ιβάν - Τρελά «καρφιά» για Λουτσέσκου!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Έχει κάνει άνω-κάτω τον ΠΑΟΚ - Δίνει εκατ. για να βρει λύση ο Ιβάν - Τρελά «καρφιά» για Λουτσέσκου!

Προκαλεί προβλήματα που πρέπει να λυθούν. Όλα στο sportdog.

ΠΑΟΚ - Εβγέν Χατσερίδης: Ο,τι μπορεί κάνει ο Εβγέν Χατσερίδης προκειμένου να… ανοίξει την πόρτα της εξόδου της Τούμπας. Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγο διάστημα, ο διεθνής Ουκρανός στόπερ μίλησε σε μέσο της πατρίδας του και δεν… κρύφτηκε.

Αφησε αιχμές για τους λόγους που μένει εκτός ενδεκάδας ΠΑΟΚ και προφανώς και για τον Ραζβάν Λουτσέσκου, ξεκαθαρίζοντας πως παρότι περνάει καλά στη Θεσσαλονίκη δεν θα ήταν αντίθετος σε μια αλλαγή επαγγελματικής στέγης από την στιγμή που δεν βρίσκει χρόνο συμμετοχής στον «δικέφαλο του Βορρά». 

Ξεκαθάρισε παράλληλα πως ο επαναπατρισμός δεν είναι μεταξύ των επιλογών του, διαψεύδοντας επίσης πως εξετάζει (ή έστω έχει) προτάσεις στα χέρια του από τις δύο μεγάλες ουκρανικές ομάδες, την Ντιναμό Κιέβου και τη Σαχτάρ Ντόνετσκ. Η αλήθεια είναι πως ο ίδιος δεν επιθυμεί την επιστροφή στην πατρίδα του, αφού τουλάχιστον η προηγούμενη ομάδα του (η Ντιναμό), έχει – διακριτικά – ρωτήσει για τα δεδομένα πιθανής επιστροφής του. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Καρφιά» για ΠΑΟΚ: «Νεόπλουτος χωρίς προπονητή, χτυπά Αθήνα ο Σαββίδης» - Αποκάλυψη για μεταγραφή​

Το πρόβλημα με τον Χατσερίδη είναι πως ακόμη δεσμεύεται με 2,5 χρόνια συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ, έναντι ετήσιων απολαβών που προσεγγίζουν το 1,5 εκατ. ευρώ. Τεράστιο ποσό για… παγκίτη, τεράστιο όμως ποσό για να τον ικανοποιήσει μια οποιαδήποτε άλλη πρόταση που θα του γίνει, ακόμη και αν ο ΠΑΟΚ τον… χάριζε. Οι Κυπελλούχοι Ελλάδας φέρονται διατεθειμένοι να «τσοντάρουν», καλύπτοντας μέρος του συμβολαίου του σε ενδεχόμενο δανεισμό του 31χρονου διεθνή Ουκρανού, ωστόσο ακόμη και έτσι, λύση στον ορίζοντα, δεν φαίνεται εύκολα. 

Και αυτό παρότι, πριν κάποιες εβδομάδες, στον ΠΑΟΚ, εξέτασαν κρούσεις από ελβετικές και τουρκικές ομάδες, ωστόσο το (πολύπλευρο) χάσμα στο οικονομικό δεν συνέβαλλε στο να μετουσιωθούν σε κάτι πιο πρακτικό και προχωρημένο. Και κατά πως φαίνεται, η προσπάθεια που γίνεται στον ΠΑΟΚ για εξορθολογισμό του μισθολογίου της ομάδας έχει στο πρόσωπο (και στο συμβόλαιο…) του Χατσερίδη ένα τεράστιο αγκάθι, αφού ο Ουκρανός θα κοστίσει στους πρωτοπόρους της Super League ως το καλοκαίρι του 2021 που έχει υπογράψει συμβόλαιο, 6,2 εκατ. ευρώ μεικτά…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτη μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ - Δεν το περίμεναν ποτέ στην Τούμπα - Έρχονται πολλά λεφτά!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags