Facebook Pixel Λίβερπουλ - Γιούργκεν Κλοπ: Απίστευτες ατάκες Κλοπ για Λίβερπουλ και τίτλο!
| 2018-12-26 12:46:00

Επικός Κλοπ: «Είναι μαλ@@@@ς αυτές οι ιστορίες που λένε για τη Λίβερπουλ και τον τίτλο»

Sportdog Team
Επικός Κλοπ: «Είναι μαλ@@@@ς αυτές οι ιστορίες που λένε για τη Λίβερπουλ και τον τίτλο»

Ποιος είδε τον Γερμανό και δεν τον φοβήθηκε!

Λίβερπουλ - Γιούργκεν Κλοπ: Ο Γιούργκεν Κλοπ απάντησε με σκληρό τρόπο σε όλους λένε ότι όποτε η Λίβερπουλ είναι πρώτη τα Χριστούγεννα, στη συνέχεια χάνει και τον τίτλο.

«Αν χάσουμε δηλαδή ένα παιχνίδι και στις αρχές Ιανουάριο δεν καταφέρουμε να είμαστε πρώτοι, πάει να πει ότι τα κάναμε όλα σκ@τ@;» αναρωτήθηκε αρχικά ο Κλοπ και συνέχισε:

«Αν θέλετε εγγυήσεις για τον τίτλο, αλλάξτε άθλημα. Αν θέλετε να σκέφτεστε ότι ο Μάιος θα είναι ιδιαίτερος, αλλά δεν θέλετε να δείτε όσα θα συμβούν μέχρι τότε, να πάτε διακοπές. Δεν ξέρω που δεν προβάλλεται η Πρέμιερ Λιγκ, αλλά βρείτε ένα μέρος που δεν θα το δείχνει η τηλεόραση και πάτε εκεί να καθίσετε. Αν θέλετε ν' απολαύσετε τη διαδρομή μαζί μας και να γίνουμε όλοι μαζί επιτυχημένοι, τότε μείνετε κοντά μας. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Όχι νευρικοί και πιεστικοί. 

Όλα αυτά για τις ιστορίες που η Λίβερπουλ ήταν πρώτη τα Χριστούγεννα και μετά έχανε τον τίτλο την τελευταία δεκαετία είναι μαλ@@@@ς. Δεν σημαίνει τίποτα η ιστορία. Έχουμε άλλη χρονιά, άλλη ομάδα». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags