Facebook Pixel Ρόμπι Φάουλερ: Ο Φάουλερ παραμένει ο πρώτος σκόρερ στη Boxing Day (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2018-12-26 14:30:00

Ο Φάουλερ παραμένει ο πρώτος σκόρερ στη Boxing Day (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ο Φάουλερ παραμένει ο πρώτος σκόρερ στη Boxing Day (ΒΙΝΤΕΟ)

Τεράστιος!

Ρόμπι Φάουλερ: Με εννέα τέρματα, ο Ρόμπι Φάουλερ παραμένει ο πρωτοπόρος στο κομμάτι των γκολ στη Boxing Day από καταβολής Πρέμιερ Λιγκ, με τον παλαίμαχο στράικερ να έχει πετύχει εννέα τέρματα, εκ των οποίων, τα περισσότερα με τη φανέλα της Λιντς!  

Ο Φάουλερ, μπορεί να έχει κάνει τον κόσμο να σκεφτεί τη Λίβερπουλ στην πρώτη αναφορά του ονόματός του, ωστόσο, με το κόκκινο χρώμα δεν ήταν τόσο αποτελεσματικός στην εορταστική Boxing Day.

Σε 10 συμμετοχές στην ιδιαίτερη μέρα του αγγλικού ποδοσφαίρου, σκόραρε εννέα φορές, όντας ο πρώτος σκόρερ της Premier League στα ματς της επομένης των Χριστουγέννων, με τέσσερα τέρματα ως ποδοσφαιριστής της Λιντς (συμπεριλαμβανομένου ενός χατ-τρικ απέναντι στη Μπόλτον το 2001), ενώ από εκείνο το έτος μέχρι και το 2004, σκόραρε διαρκώς στη Boxing Day!

Με τη Λίβερπουλ πέτυχε τρία γκολ και δύο είχε στον λογαριασμό του με τη Μάντσεστερ Σίτι...

Στη σχετική λίστα, στα 8 γκολ στη Boxing Day είχε σταματήσει ο Ρόμπι Κιν (ένα με την Κόβεντρι, πέντε με την Τότεναμ και δυο με τη Λίβερπουλ), τα ίδια είχε ο Άλαν Σίρερ (από τέσσερα με Μπλάκμπερν και Νιούκαστλ) και εφτά είχε σημειώσει ο Τιερί Ανρί με τη φανέλα της Άρσεναλ.

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags