Facebook Pixel Ίντερ – Νάπολι: Απίθανη νίκη της Ίντερ στο 91’, με εννιά τελείωσε η Νάπολι
Ποδόσφαιρο
| 2018-12-26 23:50:00

Τρελό ντέρμπι – Απίθανη νίκη της Ίντερ στο 91’, με εννιά τελείωσε η Νάπολι (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Τρελό ντέρμπι – Απίθανη νίκη της Ίντερ στο 91’, με εννιά τελείωσε η Νάπολι (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι «νερατζούρι» επικράτησαν με 1-0.

Ίντερ – Νάπολι: Εντυπωσιακό ήταν το φινάλε στο μεγάλο ντέρμπι της Ιταλίας, όπου η Ίντερ επικράτησε με 1-0 της Νάπολι.

Οι δύο ομάδες είχαν από ένα καλό ημίχρονο, ωστόσο όλα άλλαξαν στο 80’, όταν η ανώτερη Νάπολι που πίεζε ασφυκτικά για το γκολ, έμεινε με 10 παίκτες. Ο διαιτητής εξάντληση την αυστηρότητά του δείχνοντας δύο κίτρινες στην ίδια φάση στον Κουλιμπαλί και στη συνέχεια όλα ήρθαν τούμπα.

Η Ίντερ ανέλαβε την πρωτοβουλία και πίεσε για το γκολ, το οποίο τελικά και ήρθε στο 83’ από τον Λαουτάρο Μαρτίνες, ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή στο παιχνίδι οκτώ λεπτά νωρίτερα.

Η Νάπολι μάλιστα, τελείωσε το ματς με εννέα παίκτης λόγω της αποβολής του Ινσίνιε με απευθείας κόκκινη στο 94’, ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως με το ματς στο 0-0, οι φιλοξενούμενοι έχασαν απίθανοι ευκαιρία για να… κλέψουν τη νίκη, όταν στο 89’ ο Ασαμόα πάνω στη γραμμή έδιωξε την προσπάθεια του Μέρτενς από τη μικρή περιοχή.

Ετσι η Γιουβέντους με το 2-2 νωρίτερα στην Αταλάντα πήγε στους 50 βαθμούς, με τη Νάπολι να μένει στους 41 και να γνωρίζει την 3η φετινή της ήττα στο ιταλικό πρωτάθλημα, ενώ η Ιντερ έφτασε τους 36 βαθμούς και πλησίασε στους 5 την αποψινή αντίπαλό της.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags