Facebook Pixel Ολυμπιακός - Φράνκο Σολδάνο: Τι συμβαίνει με Σολδάνο και τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού
| 2018-12-27 13:00:00

Σεισμός Μαρινάκη στο Λιμάνι: «Πουλάει 20 εκατ. - Διώχνει Φετφατζίδη; Φέρνει τον Ρισβάνη αν...»

του Γιώργου Κτενά
Σεισμός Μαρινάκη στο Λιμάνι: «Πουλάει 20 εκατ. - Διώχνει Φετφατζίδη; Φέρνει τον Ρισβάνη αν...»

Ρεπόρτερ του Ολυμπιακού αναλύει τα πάντα!

Ολυμπιακός - Φράνκο Σολδάνο: Με τον Γιώργο Βλαντή επικοινώνησε το sportdog.gr για όλα τα μεταγραφικά θέματα του Ολυμπιακού, καθώς πολλά ακούγονται και λέγονται αυτές τις ημέρες για τις αποχωρήσεις αλλά και για τους παίκτες που θα πιάσουν Λιμάνι.

Στο επίκεντρο, προφανώς, το θέμα του επιθετικού και κυρίως ο Σολδάνο, πιθανή πώληση των Σισέ και Φορτούνη το προσεχές καλοκαίρι, αποχώρηση του Γιάννη Φετφατζίδη αλλά και επιστροφή του Σπύρου Ρισβάνη αν φύγουν δύο στόπερ!   

«Ο Σολδάνο θα είναι κατά 99% ο επόμενος επιθετικός του Ολυμπιακού. Καταλαβαίνω ότι απομένουν οι λεπτομέρειες για να υπογράψει, κάτι που σημαίνει ότι αν αποκτηθεί αυτόματα όλα τα άλλα ονόματα που υπάρχουν στο ρεπορτάζ διαγράφονται. Ο Ολυμπιακός θα δώσει περίπου 1 εκατ. ευρώ στην ομάδα του και το συμβόλαιό του θα είναι για 4,5 χρόνια, αλλά ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει το πόσα χρήματα θα πάρει ο ίδιος ο παίκτης», σχολίασε αρχικά στο sportdog ο Γ. Βλαντής. 

Σήμερα υπάρχει δημοσίευμα για τον Σισέ και πιθανή πώλησή του στο Ανόβερο. Τι περισσότερο μπορούμε να πούμε;

«Δεν είναι μόνο το Ανόβερο και η Μπενφίκα, καθώς έχουν δείξει ενδιαφέρον και άλλες ομάδες. Νομίζω ότι ο Ολυμπιακός δεν θα τον δώσει τον Γενάρη. Το καλοκαίρι μπορεί να συζητήσει για την παραχώρησή του, ειδικά τώρα που έχει πάρει και τον Μπα άρα υπάρχει και εναλλακτική λύση. Το καλοκαίρι μπορεί να φύγει, λοιπόν, αλλά τα 5 εκατ. ευρώ είναι λίγα λεφτά. Πολύ περισσότερο από τη στιγμή που η Αζαξιό είχε κρατήσει 20% ως ποσοστό μεταπώλησης του παίκτη. Ο Ολυμπιακός θα ανεβάσει την τιμή του και νομίζω ότι κάτω από 10 εκατ. ευρώ δεν θα φύγει ο Σισέ».

Ευρύτερα ποιες αλλαγές περιμένεις να γίνουν στον Ολυμπιακό στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο; Γιατί και ο Φορτούνης διανύει εξαιρετική σεζόν και, ήδη, το όνομά του υπάρχει στα ρεπορτάζ μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων. 

«Τώρα δε νομίζω ότι θα φύγει κανείς από το ρόστερ. Για το καλοκαίρι, προφανώς, είναι όλα ανοιχτά. Όλα γίνονται στις μεταγραφές. Εντάξει, ο Φορτούνης είναι ηγέτης, βασικός, αρχηγός, σε τέτοιες περιπτώσεις καταλαβαίνουμε όλοι ότι δεν γίνεται να υπάρξει πώληση για ποσό που δεν θα είναι διψήφιο μπροστά από τα μηδενικά. Αλλά αυτή τη στιγμή ο Φορτούνης είναι πολύ καλά στον Ολυμπιακό και δεν σκέφτεται να αποχωρήσει. Μόνο για μια πολύ καλή πρόταση, από ένα καλύτερο πρωτάθλημα θα έμπαινε σε σκέψεις».

Βλέπεις άλλη προσθήκη;

«Ο Ολυμπιακός έχει πάρει τον Μασούρα στα εξτρέμ και, όπως είπαμε, είναι πολύ κοντά στον Σολδάνο. Με αυτές τις δύο προσθήκες είναι πάρα πολύ καλά. Δεν ακούγεται κάτι παραπάνω ότι μπορεί να γίνει αυτή τη στιγμή, αλλά πάντα είναι πιθανή μια προσθήκη ακόμα. Θα εξαρτηθεί τι θα γίνει και με τον Χασάν, αν θα αποχωρήσει με λήξη του δανεισμού του κ.λπ. Είναι σημαντικό είναι να δούμε τι θα γίνει και με τους στόπερ, καθώς υπάρχουν σενάρια τόσο για τον Νικολάου όσο και για τον Μεριά. Αν φύγουν και οι δύο, δεν αποκλείω ο Ολυμπιακός να κάνει κίνηση για στόπερ. Έχει ακουστεί έντονα το όνομα του Ρισβάνη, σε μια τέτοια περίπτωση, αλλά και ο Μπογιάτα της Σέλτικ».

Και τελειώνουν εδώ οι πιθανές αλλαγές;

«Στα εξτρέμ ακούγονται κάποια ονόματα, αλλά πρέπει να δούμε πρώτα πώς θα κινηθούν οι εξελίξεις. Αν θα υπάρξει θέμα Φετφατζίδη για παράδειγμα, αν θα υπάρξει θέμα με τον Λαουέλ. Αλλά το ρόστερ μάλλον θα μείνει ως έχει».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πανικός στο Λιμάνι - Τεράστια έκπληξη από Μαρινάκη - Φέρνει παίκτη σε θέση κλειδί

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags