Facebook Pixel Sportdog.gr | Ανατροπή στην ΑΕΚ με «τελειωμένους» - Αναμονή για τις μεταγραφικές εξελίξεις
| 2018-12-27 18:58:00

Ανατροπή στην ΑΕΚ με «τελειωμένους» - Αναμονή για τις μεταγραφικές εξελίξεις

Sportdog Team
Ανατροπή στην ΑΕΚ με «τελειωμένους» - Αναμονή για τις μεταγραφικές εξελίξεις

Ποιες υποθέσεις θα τραβήξουν και άλλο στην Ένωση;

ΑΕΚ: Η ενίσχυση έχει μπει σε πρώτο πλάνο στην ΑΕΚ με τις πληροορίες να αναφέρουν, ότι ο Νέναντ Κρστισιτς έχει ήδη κλείσει. Παράλληλα ακούγονται και άλλες υποθέσεις ποδοσφαιριστών του Εργοτέλη που αφορούν την Ένωση και φέρονται ως κλεισμένοι. Ο λόγος για τον Μπρους και τον Ιατρούδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες όμως δεν υπάρχει καμία τελειωμένη μεταγραφή. Αμφότεροι οι ποδοσφαιριστές είναι περιπτώσεις που έχει τσεκάρει ο Δικέφαλος, ο οποίος έχει πλεονέκτημα λόγω των πολύ καλών σχέσεων με τον Εργοτέλη.

Μέχρι στιγμής όμως δεν έχει γίνει κάποια κίνηση από πλευράς κιτρινόμαυρων για την απόκτηση ενός εκ των δύο. Αυτό δεν αποκλείεται να σημαίνει, ότι οι υποθέσεις θα τραβήξουν και άλλο σε χρόνο.

Όσον αφορά το θέμα Ντιένγκ δεν υπάρχει κάποια πρόταση προς την ομάδα του, στην Αλγερία. Η ΑΕΚ έχει κάνει μία επαφή με τον σύλλογο που κατέχει τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή, ο οποίος ξεκαθάρισε, ότι δεν πωλείται τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι. Στην Ένωση πιθανότατα να απομακρυνθούν από την υπόθεση, μιας και η κατάσταση φαίνεται μπερδεμένη και δεν θέλει να χάσει χρόνο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags