Facebook Pixel Football League - Απόλλων Λάρισας: Απείλεται με πονή αφαίρεσης 24 βαθμών η ομάδα της Λάρισας
| 2018-12-28 20:42:00

Αδιανόητο - Ελληνική ομάδα απειλείται με ποινή αφαίρεσης 24 βαθμών!

Sportdog Team
Αδιανόητο - Ελληνική ομάδα απειλείται με ποινή αφαίρεσης 24 βαθμών!

Θα πέσει... βαρύς ο πέλεκυς της ΕΠΟ.

Football League - Απόλλων Λάρισας: Σε μεγάλες περιπέτειες έμπλεξε ο Απόλλων Λάρισας, ο οποίος απειλείεται με συνολική τιμωρία αφαίρεσης 24 βαθμών, λόγω οφειλών σε οκτώ ποδοσφαιριστές!

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ ενεργοποίησε ποινές, οι οποίες φτάνουν αθροιστικά τους 24 βαθμούς για την ομάδα της Football League, η οποία καλείται να ξεχρεώσει τους ποδοσφαιριστές εντός τριών εργάσιμων ημερών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ για τις αποφάσεις του Διαιτητικού Δικαστηρίου:

«Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

Ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 139/2018 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του Δημητρίου Μαυριά, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 480/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 142/2018 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του Γρηγορίου Παπαζαχαρία, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 478/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 143/2018 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του Δαβίδ Ιβανίδη, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 475/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.   

Ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 136/2018 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του Ευάγγελου Ανδρέου, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 476/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.   

Ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 138/2018 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του Ιωάννη Φιρινίδη, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 541/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.   

Ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 137/2018 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του Νικολάου Σουλίδη, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 479/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.   

Ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ.141/2018 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του Πλάτωνα Καρακατσάνη, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 559/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.   

Ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 140/2018 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του Σωτηρίου Τσιλούλη, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 477/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags