Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Διούδης, Μουνιέ και Χατζηθεοδωρίδης για Παναθηναϊκό
| 2018-12-30 18:30:00

Ατάκα Διούδη για το -6 του Παναθηναϊκού και τις αποκρούσεις στα πέναλτι!

Sportdog Team
Ατάκα Διούδη για το -6 του Παναθηναϊκού και τις αποκρούσεις στα πέναλτι!

Πολύ ενδιαφέρουσες δηλώσεις.

Παναθηναϊκός: Σε εκδήλωση που έγινε για τα μικρά παιδιά στο ΟΑΚΑ έδωσαν το "παρών" οι Χατζηθεοδωρής, Μουνιέ και Διούδης, οι οποίοι μίλησαν για τους στόχους του Παναθηναϊκού:

Αναλυτικά όσα είπε ο Χατζηθεοδωρίδης:

«Είναι σίγουρο πως ο κόσμος επηρεάζει την απόδοσή μας μέσα στο γήπεδο και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε τον αγώνα. Εύχομαι στον κόσμο καλή χρονιά με υγεία. Να συνεχίσουν να είναι δίπλα μας, να μας στηρίζουν και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε στο τέλος της σεζόν».

Για τον έως τώρα απολογισμό της σεζόν: «Ξεκινήσαμε πολύ καλά όπως ξέρουμε στο πρωτάθλημα, δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό. Δεν λέμε τέλεια αλλά συνεχίζουμε την καλή δουλειά που κάναμε».

Για το υπόλοιπο της σεζόν: «Να είναι όλοι οι συμπαίκτες μου υγιής και να συνεχίσουμε την καλή σεζόν. Όσο περνάει ο καιρός δενόμαστε περισσότερο, μεγαλώνουν οι απαιτήσεις και είμαστε έτοιμοι».

Αναλυτικά όσα είπε ο Μουνιέ:

«Είναι πάρα πολύ όμορφο να βλέπουμε τόσο πολύ κόσμο να μας περιστοιχίζει. Ο Παναθηναϊκός είναι μία μεγάλη οικογένεια. Για εμάς είναι σημαντικό να συναντιόμαστε με τους φιλάθλους μας».

Για την ευχή του για τη νέα σεζόν: «Είμαστε διεκδικητές, βρισκόμαστε στην πέμπτη θέση, τα πάμε καλά και αν υπάρξει δυνατότητα να φτάσουμε ψηλότερα δεν θα διστάσουμε».

Αναλυτικά όσα είπε ο Διούδης:

«Από την αρχή ο στόχος μας ήταν να φέρουμε τον κόσμο κοντά μας. Είναι πολύ όμορφο να βρισκόμαστε κοντά σε τέτοιες εκδηλώσεις. Το πιο σημαντικό είναι να έχουμε υγεία. Είναι πιο αληθινή ευχή για τον κόσμο. Είναι πολύ ωραίο να βλέπεις τα παιδιά να σε κοιτούν σαν το ίνδαλμά τους. Αυτό που μπορώ να κάνω είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά και να βελτιωνόμαστε».

Για το μυστικό για να πιάνουν τα πέναλτι: «Αυτό πρέπει να το βρουν τα παιδιά μόνα τους».

Για το 2018: «Δεν θέλω να ξεχάσω κάτι. Οι δύσκολες στιγμές αποτελούν μαθήματα. Οι καταστάσεις που βιώσαμε την περσινή σεζόν μας έκαναν πιο δυνατούς».

Για τη θέση που βρίσκεται ο Παναθηναϊκός και το -6: «Με τους έξι βαθμούς θα ήμασταν πιο ψηλά, στα πρώτα παιχνίδια είχαμε ένα επιπλέον άγχος. Είμαστε ρεαλιστές και προσπαθούμε να κάνουμε τη δουλειά μας όσο μπορούμε καλύτερα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags