Facebook Pixel AEK: Απρόσμενη απόφαση Μελισσανίδη - Τι γίνεται με Ντιένγκ και Ματέους Περέιρα
| 2018-12-31 12:40:00

Απρόσμενη απόφαση Τίγρη και τρελή ανατροπή - Αυτόν «ακυρώνει» - Απίθανο με στόχο του... Ολυμπιακού

του Γιώργου Θεοδωράκη
Απρόσμενη απόφαση Τίγρη και τρελή ανατροπή - Αυτόν «ακυρώνει» - Απίθανο με στόχο του... Ολυμπιακού

Τι γίνεται με τον Νο1 της λίστας. Όλα τούμπα. Ποιος... δεν παίζει.

AEK: Την ώρα που ένα ακόμη όνομα ήρθε να προστεθεί στη λίστα με τους υποψήφιους στόχους της ΑΕΚ για την ενίσχυση της στους εξτρέμ, αυτό του 22χρονου Βραζιλιάνου Ματέους Περέιρα, ο οποίος αγωνίζεται δανεικός στη Νυρεμβέργη από τη Σπόρτινγκ, αυτό που πρέπει να καταγραφεί επιπρόσθετα στη χειμερινή μεταγραφική αναζήτηση της Ενωσης είναι η προοπτική να μην γίνει καμία άλλη κίνηση για το κέντρο της ομάδας του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Εκεί, Νο1 στόχος των πρωταθλητών, ήταν ο Αλιού Ντιένγκ, προκειμένου αυτός να αποτελέσει τον «αντι-Σιμόες». Η υπόθεση του όμως και μπερδεμένη είναι, αλλά και όπως φαίνεται και από τις δηλώσεις του Αφρικανού ποδοσφαιριστή, αλλά και των ανθρώπων της ομάδας του, δεν μοιάζει εύκολο να προχωρήσει τώρα. Οπότε, με την ΑΕΚ να έχει ήδη προσθέσει στη μηχανή της τον Νέναντ Κρστίτσιτς, η τάση που ολοένα κερδίζει έδαφος στην Ενωση είναι να μην γίνει άλλη προσθήκη.

Θεωρούν οι άνθρωποι της, πως η τριάδα Κρστίτσιτς, Γαλανόπουλος, Αλεφ μπορεί να καλύψει σε διάφορους ρόλους και θέσεις το υπόλοιπο της σεζόν, με τον Μοράν ως τέταρτο στην ιεραρχία να δίνει ανάσες όταν και εφόσον χρειάζεται. Και οι τρεις πρώτοι έχουν κατά καιρούς αγωνιστεί τόσο ως «οκτάρια» όσο και ως «εξάρια», οπότε με τη συγκεκριμένη λογική προσφέρουν στον Μαρίνο Ουζουνίδη, σχετική, ευελιξία ως προς το απαιτούμενο rotation.

Και έτσι, εφόσον προφανώς δεν βρίσκεται τίποτα που να ικανοποιεί και τα «μπορώ» της ΑΕΚ (οικονομικά),  αλλά και τα «θέλω» αναφορικά με τις προϋποθέσεις που έχουν τεθεί για τον «αντι-Σιμόες», ίσως τελικά να μην γίνει καμία άλλη κίνηση τον Ιανουάριο. Ακόμη νωρίς βέβαια, αλλά επαναλαμβάνουμε, είναι μια τάση που κερδίζει έδαφος.

Ως προς τον Ματέους Περέιρα τώρα. Γνωστός του ελληνικού κοινού, αφού επανειλημμένως έχει παρουσιαστεί ως μεταγραφικός στόχος τόσο (παλιότερα) του Ολυμπιακού όσο και της ΑΕΚ, η οποία φέρεται να τον κυνήγησε το περασμένο καλοκαίρι, η Σπόρτινγκ όμως επέλεξε να τον παραχωρήσει δανεικό στη Νυρεμβέργη, όπου δεν έχει τον χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε και έτσι, εξετάζεται το τέλος του δανεισμού του. Και σε μια τέτοια περίπτωση, με τον 22χρονο Βραζιλιάνο να έχει συμβόλαιο με τα «λιοντάρια» ως το καλοκαίρι του 2020, η ΑΕΚ θα μπορέσει, αν τελικά προκριθεί κάτι τέτοιο, να κάνει την κίνησή της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έκτακτο: «Βόμβα» με Κονέ μεγάλη ελληνική ομάδα - Mία ανάσα από τις υπογραφές - Δεν είναι η ΑΕΚ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags