Facebook Pixel Sportdog.gr | Φοβερό αφιέρωμα για τους Αλέξανδρους του ΠΑΟΚ - Κατεβάζουν ρολλά και τρυπούν άμυνες
| 2019-01-01 20:10:00

Φοβερό αφιέρωμα για τους Αλέξανδρους του ΠΑΟΚ - Κατεβάζουν ρολλά και τρυπούν άμυνες

Sportdog Team
Φοβερό αφιέρωμα για τους Αλέξανδρους του ΠΑΟΚ - Κατεβάζουν ρολλά και τρυπούν άμυνες

Μην το χάσετε.

Αν κανείς έπρεπε να σταθεί σε πρόσωπα που έλαμψαν περισσότερο το… ασπρόμαυρο 2018, αναμφίβολα θα στεκόταν στους δυο Αλέξανδρους.

Δεν θα ήταν υπερβολή να σημειώσουμε πως για τους Πασχαλάκη και Πρίγιοβιτς αυτή η χρονιά ήταν από τις πιο ωραίες στην καριέρα τους. Ο τερματοφύλακας του Δικεφάλου συνέχισε από εκεί που σταμάτησε το 2017.

Όταν δηλαδή τον Νοέμβριο εκείνου του μήνα, είχε πάρει γάντια βασικού από τον Ρέι και δεν τα επέστρεψε. Ο Ελληνας τερματοφύλακας υπερασπίστηκε σε όλους τους αγώνες του Πρωταθλήματος την εστία του ΠΑΟΚ, πανηγύρισε το πρώτο του τρόπαιο με τον Δικέφαλο στον τελικό Κυπέλλου απέναντι στην ΑΕΚ και κέρδισε δικαιωματικά την κλήση του στην Εθνική Ομάδα έστω και αν χρειάστηκε να περιμένει πολύ περισσότερο από όσο θα έπρεπε και θα περίμενε κανείς.

Το τέλος του 2018 βρίσκει τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη να έχει κερδίσει τον τίτλο του «ογκόλιθου» κάτω από την εστία του Δικεφάλου και με την απόδοση του έχει «αναγκάσει» την ασπρόμαυρη ΠΑΕ να σκέφτεται στο άμεσο μέλλον να τον επιβραβεύσει με νέο συμβόλαιο που θα του προσφέρει περισσότερες αποδοχές και φυσικά μεγαλύτερη ρήτρα αφού το όνομα του πλέον κάνει «κλικ» σε αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες.

Πρωτιά και Μουντιάλ!

Σε ότι αφορά τον Πρίγιοβιτς; Συνέχισε από εκεί που σταμάτησε το 2017. Αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του Πρωταθλήματος και κέρδισε τον σεβασμό όλων των αντιπάλων. Είναι ο παίκτης που λατρεύει ο κόσμος που δε θέλει σε καμιά περίπτωση να τον δει να φεύγει από την Τούμπα παρά το πρέσινγκ που δέχεται και ο ίδιος αλλά και ο ΠΑΟΚ από ομάδα της Κίνας αλλά και της Σαουδικής Αραβίας.

Για τον Πρίγιοβιτς αυτό το έτος ήταν το πιο σημαντικό στην καριέρα του (μέχρι το επόμενο) για έναν ακόμη λόγο. Μέσα από τις εμφανίσεις του με την ασπρόμαυρη φανέλα, κέρδισε την κλήση στην Εθνική Ομάδα της Σερβίας. Μάλιστα με δικά του σημαντικά γκολ η Σερβία πήρε το εισιτήριο για την τελική φάση του Μουντιάλ. Εκεί που ο Πρίγιοβιτς έζησε έστω και από τον πάγκο, την μεγαλύτερη ποδοσφαιρική γιορτή του πλανήτη.

Για τον Σέρβο επιθετικό που πανηγύρισε το 2018 το δεύτερο τρόπαιο του με τον ΠΑΟΚ, η χρονιά θα άγγιζε το τέλειο – όπως και για κάθε συμπαίκτη του- αν ζούσε και το όνειρο της συμμετοχής στους ομίλους του CHL.

Παραμένει ένας στόχος που κρατά άσβεστη τη φλόγα του ώστε αφού πανηγυρίσει με τον ΠΑΟΚ την κατάκτηση του νταμπλ, στη συνέχεια να οδηγήσει την ομάδα στους χρυσοφόρους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης κάνοντας ακόμη πιο γνωστό το όνομα του στην Ευρώπη.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ

Αγώνες μέσα στο 2018: 44

Αγώνες στο Πρωτάθλημα: 27

Αγώνες στο Κύπελλο: 5

Αγώνες στην Ευρώπη: 12

Νίκες: 35

Ηττες: 6

Ισοπαλίες: 3

ΑΛΕΞΑΝΤΑΡ ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ

Αγώνες μέσα στο 2018: 46

Συνολικά γκολ: 35

Γκολ στο Πρωτάθλημα: 22

Γκολ στο Κύπελλο: 7

Γκολ στην Ευρώπη: 6

 

ΠΗΓΗ: metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags