Facebook Pixel Sportdog.gr | Τριάρα η Τότεναμ στην Ουαλία – Υπέταξε την Κάρντιφ
| 2019-01-01 21:50:00

Τριάρα η Τότεναμ στην Ουαλία – Υπέταξε την Κάρντιφ

Sportdog Team
Τριάρα η Τότεναμ στην Ουαλία – Υπέταξε την Κάρντιφ

Επέστρεψαν στις νίκες οι Λονδρέζοι.

Μετά την εντός έδρας ήττα από την Γουλβς η ομάδα του Μαουρίσιο Ποτσετίνο επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις, συνδυάζοντάς την με ένα αρκετά ξεκούραστο τρίποντο που της επιτρέπει να ξανά περάσει το άγχος στην Μάντσεστερ Σίτι αλλά και την Λίβερπουλ οι οποίες κοντράρονται στο μεγάλο βαθμολογικό ντέρμπι της Πέμπτης.

Ήταν αναμενόμενο από πριν και ξεκάθαρο από την στιγμή που ξεκίνησε το ματς πως οι Ουαλοί δεν ήθελαν να δεχθούν με τίποτα ένα γρήγορο γκολ, αλλά ο Γουόρνοκ... ξενέρωσε μόλις στο 3ο λεπτό όταν η άμυνά του έριξε διακόπτες και επέτρεψε στον Κέιν να χριστεί σκόρερ με αρκετά τυχερό τρόπο. Πέρασε στα πόδια του Άγγλου φορ η μπάλα, και προφανώς δεν είχε κανένα πρόβλημα να την στείλει στο βάθος της εστίας, δείχνοντας τον δρόμο στον Έρικσεν να βάλει κι αυτός το όνομά του στον πίνακα των σκόρερς.

Και το έκανε με πανέμορφο τρόπο ο Δανός, ο οποίος ελευθέρωσε το κορμί του με κλειστή ντρίμπλα και πλάσαρε ιδανικά στην δεξιά γωνία του Έθεριτζ. Το γκολ του 3ου και του 12ου λεπτού διαδέχθηκε αυτό του 26ου, με τον Σον να γίνεται ο τρίτος ξεχωριστός παίκτης που βρήκε το βάθος της εστίας. Ακόμη ένα όμορφο γκολ για τον Νοτιοκορεάτη, ο οποίος πήρε την μπάλα από την δεξιά μεριά και σκόραρε με σουτ στην αντίπαλη γωνία. Τέσσερα σουτ στον στόχο και τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο για την Τότεναμ, που μπήκε στο δεύτερο για να διαχειριστεί την κατάσταση. Δεν βοήθησε να γίνει πιο ενδιαφέρον το παιχνίδι η Κάρντιφ, που άρχισε να ανεβαίνει από την συμπλήρωση μιας ώρας και μετά, δημιουργώντας παράλληλα κενά στην άμυνά της τα οποία έδωσαν την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους για ακόμη ένα τέρμα.

Δεν ήρθε ποτέ αυτό μιας και η φλυαρία επικράτησε της αποτελεσματικότητας, αλλά αυτό που μετράει για τον Ποτσετίνο και την ομάδα του είναι πως παραμένει έστω και ως αουτσάιντερ το μοναδικό σύνολο που δείχνει ικανό να αμφισβητήσει την δυάδα την δεδομένη χρονική στιγμή.

ΠΗΓΗ: england365.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags