Facebook Pixel Ολυμπιακός - Ζοσέ Σα: Τον αγοράζει ο Μαρινάκης με 2 εκατ. ευρώ
| 2019-01-02 13:14:00

Αυτόν παίρνει ο Μαρινάκης μετά τον Σολδάνο - Μεταγραφάρα με 2 «μύρια» - Έτσι κλείνει το super deal

του Παναγιώτη Νικολάου
Αυτόν παίρνει ο Μαρινάκης μετά τον Σολδάνο - Μεταγραφάρα με 2 «μύρια» - Έτσι κλείνει το super deal

Tα σκάει και καθαρίζει. Όλα τα δεδομένα για το νέο χτύπημα.

Ολυμπιακός - Ζοσέ Σα: Δεδομένη η πρόθεση του Ολυμπιακού να αποκτήσει τον Ζοσέ Σα. Να καταβάλλει δηλαδή την option που υπάρχει στον δανεισμό του και να τον αγοράσει από την Πόρτο. Option που σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας αγγίζει τα 2 εκατ. ευρώ. Πόσο που δεν κρίνεται απαγορευτικό βάσει των όσων έχει δείξει ως τώρα ο Πορτογάλος τερματοφύλακας και από τη στιγμή που και ο ίδιος εμφανίζεται θετικός στη… μονιμοποίηση του στον Πειραιά, οι «ερυθρόλευκοι» φέρονται να έχουν ξεκινήσει επαφές με τους «δράκους»  προκειμένου να πετύχουν τον καλύτερο δυνατό διακανονισμό και τον κάνουν, 100%, δικό τους. 

Βάσει της αρχικής συμφωνίας δανεισμού, υπάρχει μια ρήτρα επαναγοράς από τους πρωταθλητές Πορτογαλίας του Σα. Σε περίπτωση δηλαδή που οι ίδιοι κρίνουν πως θέλουν ξανά τον 24χρονο τερματοφύλακα, τότε καταβάλλοντας ένα ποσό, πολλαπλάσιο εκείνου που προβλέπεται για την αγορά του από τον Ολυμπιακό, μπορούν να τον επαναφέρουν στο Πόρτο.

Αυτό όμως δεν έχει να κάνει με την τρέχουσα συμφωνία και τη δυνατότητα του Ολυμπιακού να τον αγοράσει. Εφόσον η πληροφόρηση που έχει διαρρεύσει είναι ακριβής και θέλει δηλαδή τον Ολυμπιακό να πληρώνει αυτά τα 2 εκατ. ευρώ και να αγοράζει τον Σα, τότε, δεν ενδιαφέρει, ούτε απασχολεί τους «ερυθρόλευκους» τι θέλουν να κάνουν οι «δράκοι» ή αν υπάρχει ενδιαφέρον από άλλες ομάδες για τον Σα. Πολύ απλά, πληρώνουν τα 2 εκατ. ευρώ και τον κάνουν δικό τους.

Και αυτό προς απάντηση στη σεναριολογία των τελευταίων ημέρων πως η Πόρτο φέρεται να εξετάζει και άλλες προτάσεις για τον Πορτογάλο τερματοφύλακα. Κάτι που αν ισχύει η συμφωνία που έχει κάνει με τον Ολυμπιακό, δεν μπορεί να είναι ρεαλιστική προοπτική, αφού σε περίπτωση που οι «ερυθρόλευκοι» πληρώσουν την προβλεπόμενη ρήτρα, τότε, όσες προτάσεις και να έχουν οι πρωταθλητές Πορτογαλίας δεν μπορούν να κάνουν τίποτα για να κρατήσουν τον Σα.

Οπότε, είναι προφανές πως αν πάντα ισχύει η πληροφόρηση που υπάρχει για τη συμφωνία Ολυμπιακού - Πόρτο, τα πάντα είναι στο χέρι του Ολυμπιακού. Πληρώνει τα 2 εκατ. ευρώ και αποκτά τον Σα. Αν δεν ισχύουν όσα έχουν διαρρεύσει σχετικά με τη συμφωνία, τότε ναι, ίσως ο Ολυμπιακός να έχει πρόβλημα ως προς την αγορά του Πορτογάλου, αφού οι εμφανίσεις του μόνο απαρατήρητες δεν έχουν περάσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απίστευτος Χελάκης: «Ποιος Τουρέ και ποιος Μιραλάς; Αυτές είναι μεταγραφάρες - Το κάνει και ο ΠΑΟ»

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags