Facebook Pixel ΑΕΚ – Αγιά Σοφιά: Έσκασε μεταγραφή 500.000 Ευρώ
| 2019-01-02 16:29:00

Έσκασε τρελή είδηση στην ΑΕΚ – Μισό εκατ.Ευρώ η... μεταγραφή

Sportdog Team
Έσκασε τρελή είδηση στην ΑΕΚ – Μισό εκατ.Ευρώ η... μεταγραφή

Έρχονται και άλλες μεγάλες κινήσεις.

ΑΕΚ – Αγιά Σοφιά: Ο μεταγραφικός σχεδιασμός είναι πυρετώδης στην ΑΕΚ. Οι προσθήκες όμως δεν αποτελούν το μείζον θέμα για τους διοικούντες την Ένωση. Είναι γνωστό και τετριμμένο να ειπωθεί, ότι ο μεγάλος στόχος του Δικέφαλου είναι η επιστροφή στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η κατασκευή του γηπέδου συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς εδώ και σχεδόν δύο χρόνια και η Αγιά Σοφιά αναμένεται να είναι έτοιμη το 2020.

Για να αποπερατωθεί το γήπεδο όμως χρειάζονται επενδυτές και η ΑΕΚ τη δεύτερη μέρα της Πρωτοχρονιάς ανακοίνωσε μία πολύ μεγάλη κίνηση. Όπως διέρρευσε, ο γνωστός Ενωσίτης, δικηγόρος και εφοπλιστής, Γιάννης Σαραντίτης προέβη στη μεγάλη δωρεά 500.000 ευρώ στη Δικέφαλος ΑΕ υπέρ της κατασκευής του γηπέδου.

Έτσι θα γράψει με χρυσά γράμματα το όνομά του στη σχετική χρυσή λίστα που θα δημιουργηθεί με όλους όσοι συνδράμουν στο μεγάλο έργο υλοποιώντας την εξαγγελία και το μότο από την πρώτη μέρα της παρουσίασης «το μεγάλο μας όνειρο στα δικά μας χέρια» και φυσικά ότι το γήπεδο δεν είναι υπόθεση ενός.

Όπως μπορείτε να συμπεράνετε, ο Σαραντίτης δεν είναι ο μοναδικός δωρητής αυτού του μεγάλου έργου. Θα ακολουθήσουν και άλλοι, οι οποίοι θα συνδράμουν στην αποπεράτωση της Αγιάς Σοφιάς.

Ο Γιάννης Σαραντίτης είναι δικηγόρος Πειραιά και επικεφαλής του δικηγορικού γραφείου Σαραντίτη. Το 2004 ίδρυσε την W MARINE Inc., εταιρεία που σήμερα διαχειρίζεται 9 πλοία μεταφοράς ξηρού φορτίου, ενώ το 2005 ίδρυσε την W REAL ESTATE, εταιρεία εκμετάλλευσης και διαχείρισης ακινήτων σε όλη την Ελλάδα.

Πριν από λίγες ημέρες σε μια λαμπρή τελετή ο πρέσβης του Βασιλείου της Νορβηγίας στην Ελλάδα κ. Jørn Eugene Gjelstad παρασημοφόρησε τον κ. Σαραντίτη για την πολύτιμη και μακροχρόνια υποστήριξή του ως επίτιμος πρόξενος της Νορβηγίας στον Πειραιά.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags