Facebook Pixel ΠΑΟΚ – Αντελίνο Βιεϊρίνια: Πουλάει τρελά στην Κίνα
| 2019-01-02 22:51:00

Τρέλα για Βιεϊρίνια στην Κίνα – Πόσο πουλήθηκε η φανέλα του;

Sportdog Team
Τρέλα για Βιεϊρίνια στην Κίνα – Πόσο πουλήθηκε η φανέλα του;

Αγαπητός μέχρι την Ασία ο Πορτογάλος παίκτης του ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ – Αντελίνο Βιεϊρίνια: Μία φοβερή αποκάλυψη έκανε ο εκ των ιδρυτών του Charity Idols, Γιώργος Κυριαζής, στην εκπομπή του PAOK24, στον Libero 107.4.

Ο παράγοντας του φιλανυρωπικού σωματείου στάθηκε στην φιλανθρωπική δράση των αθλητών, οι οποίοι έχουν βοηθήσει αρκετούς συνανθρώπους μας, χωρίς τις περισσότερες φορές οι ενέργειές τους να βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Αποκάλυψε αποκάλυψε μάλιστα, ότι ο Αντελίνο Βιεϊρίνια είχε καλύψει από την τσέπη του όταν χρειάστηκε να αγοραστεί αμαξίδιο για ένα παιδί από τα Χανιά.

«Οι φανέλες είναι η βιτρίνα. Από πίσω γίνεται πάρα πολύ δουλειά. Οι αθλητές θέλουν να ενημερώνονται ποια παιδιά έχουν ανάγκη για να δίνουν οι ίδιοι χρήματα. Σε αυτά τα τέσσερα χρόνια έχουν μαζευτεί γύρω στο ένα εκατ. ευρώ που έχουν διατεθεί στα παιδιά...» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Η αποκαλυψή του είχε και συνέχεια, αφού υποστήριξε, ότι οτιδήποτε σχετίζεται με τον Αντελίνο Βιεϊρίνια πάει πολύ ψηλά καθώς οι φίλαθλοι τα «χτυπούν» με αρκετά χρήματα, όπως συνέβη με το περιβραχιόνιο που φορούσε στον τελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ, το οποίο ο Πορτογάλος δώρισε για καλό σκοπό.

Η φανέλα όμως που «έσπασε» κάθε ρεκόρ ήταν αυτή του Βιεϊρίνια με την Εθνική Πορτογαλίας λόγω της συμμετοχής στο Euro, η οποία πουλήθηκε στο Χονγκ Κονγκ έναντι 1.400 ευρώ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags