Facebook Pixel Sportdog.gr | Και στο τέλος τα... κονομούνε οι Γερμανοί - Οι Άγγλοι έχουν... χρυσοπληρώσει τη Ντόρτμουντ!
| 2019-01-03 16:33:00

Και στο τέλος τα... κονομούνε οι Γερμανοί - Οι Άγγλοι έχουν... χρυσοπληρώσει τη Ντόρτμουντ!

Sportdog Team
Και στο τέλος τα... κονομούνε οι Γερμανοί - Οι Άγγλοι έχουν... χρυσοπληρώσει τη Ντόρτμουντ!

Ο Κρίστιαν Πούλισιτς είναι ακόμα μια από τις περιπτώσεις παικτών που η Μπορούσια Ντόρτμουντ... ακριβοπλήρωσε, με τους Άγγλους να έχουν διαθέσει συνολικά 170 εκατομμύρια ευρώ στους Βεστφαλούς για μεταγραφές!

Ο Αμερικανός εξτρέμ, από το καλοκαίρι θα φορέσει τα μπλε και θα βρίσκεται πλέον στο Λονδίνο και το «Στάμφορντ Μπριτζ», έχοντας παραμείνει για το υπόλοιπο της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου στη Ντόρτμουντ, ώστε να συνεχίσει να παρέχει τις υπηρεσίες του σε μια σεζόν που μπορεί να ολοκληρωθεί με θρίαμβο της ομάδας του Φαβρ στη Bundesliga.

Η «διπρόσωπη» Άρσεναλ του Ουνάι Έμερι

Το κόστος της μετακίνησης του Κρίστιαν Πούλισιτς στην Τσέλσι έφτασε στα 64 εκατομμύρια και είναι το δεύτερο μεγαλύτερο ποσό που έχει λάβει η Ντόρτμουντ από παραχώρηση ποδοσφαιριστή.

Μάλιστα, μαζί και με τους Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ και Χένρικ Μκιταριάν, ο γερμανικός σύλλογος έχει λάβει 170 εκατομμύρια ευρώ μόνο από αγγλικές ομάδες!

Ο Γκαμπονέζος επιθετικός μετακόμισε στην Άρσεναλ (έναντι ποσού που επίσης έφτασε στα 64 εκατ,ευρώ), ο Αρμένιος χαφ πήγε πρώτα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (για 42 εκατομμύρια) προτού βρεθεί κι εκείνος στους «κανονιέρηδες» και κάνει πλέον παρέα με τον «Όμπα» και τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο μετά τη συνύπαρξή τους στο Signal Iduna Park!

Ο Ουσμάν Ντεμπελέ είναι εκείνος που έβαλε τα περισσότερα χρήματα στα ταμεία της Ντόρτμουντ με την ολοκλήρωση της μετακίνησής του στη Μπαρτσελόνα έναντι 115 εκατ.ευρώ, ενώ, συμπληρώνουν τη λίστα οι Μάριο Γκέτσε (37 εκατ. στη Μπάγερν, από την οποία και επέστρεψε στη Βεστφαλία), ενώ τη διαδρομή στο Μόναχο έκανε και ο Ματς Χούμελς με 35 εκατομμύρια...

ΠΗΓΗ: england365.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags