Facebook Pixel ΑΕΚ - Νέναντ Κρστίτσιτς: Κρστίτσιτς για την μεταγραφή: «Έπρεπε να είχε γίνει το καλοκαίρι»
| 2019-01-04 16:48:00

Αποκάλυψη Κρστίτσιτς για την μεταγραφή: «Έπρεπε να ’χε γίνει το καλοκαίρι, όλα ξεκίνησαν από τον...»

Sportdog Team
Αποκάλυψη Κρστίτσιτς για την μεταγραφή: «Έπρεπε να ’χε γίνει το καλοκαίρι, όλα ξεκίνησαν από τον...»

Τι είπε στις πρώτες του δηλώσεις ο Σέρβος μέσος.

ΑΕΚ - Νέναντ Κρστίτσιτς: Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Νέναντ Κρστίτσιτς και ο Σέρβος χαφ εμφανίστηκε έτοιμος για να βοηθήσει την Ένωση, στις πρώτες του δηλώσεις. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι όλη η ιστορία είχε ξεκινήσει από το καλοκαίρι από τον πρώην τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ, Βλάντιμιρ Ματιάσεβιτς.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είχαμε μια υπέροχη σεζόν με τον Ερυθρό Αστέρα, είναι το σπίτι μου, η χώρα μου, όμως έφτασε η κατάλληλη στιγμή για την καριέρα μου ώστε να έρθω σε μια τόσο μεγάλη ομάδα.

Όλη αυτή η ιστορία ξεκίνησε το καλοκαίρι, όταν ήταν εδώ ο κ. Ματιάσεβιτς, έπρεπε να λυθούν κάποια θέματα τότε, κάτι το οποίο δεν έγινε, όμως είμαι χαρούμενος που ήρθα τελικά τώρα στην ΑΕΚ.

Μίλησα με τον προπονητή μου, τον κ. Μιλόγεβιτς, μου ευχήθηκε υγεία και επιτυχία, μου είπε να επικοινωνήσω μαζί του αν χρειαστώ κάτι γιατί έχει πολλούς φίλους στην Ελλάδα και ότι ελπίζει να πετύχω και να είμαι υγιής.

Έπρεπε να έχω έρθει από το καλοκαίρι, δεν τα κατάφερα τότε και δεν έπαιξα τελικά με την ΑΕΚ στο UEFA Champions League. Ο στόχος μου λοιπόν είναι να το πετύχω στο μέλλον.

Σε κάθε αγώνα θα δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου, σε κάθε παιχνίδι. Αν αυτό θα μετατραπεί σε γκολ, ασίστ ή κάτι άλλο δεν το γνωρίζω, αλλά να είστε βέβαιοι ότι θα προσπαθώ στο μάξιμουμ σε κάθε αγώνα.

Είμαι τόσο αμυντικό όσο και δημιουργικό χαφ, γιατί προσπαθώ να βοηθάω και στην άμυνα αλλά και στην επίθεση, νομίζω ότι με αντιπροσωπεύουν και οι δύο ρόλοι.

Ήταν δύσκολο να φύγω από τον Ερυθρό Αστέρα, είχα παίξει όμως με την ομάδα μου στο Champions League, αυτός είναι και πάλι ο στόχος μου. Υπάρχουν λόγοι που ήρθα στην ΑΕΚ, έχω ακούσει πόσο μεγάλη ομάδα είναι και θέλω να βοηθήσω».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags