Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παπ Αμπού Σισέ: Πάνω από 10 εκατ. ευρώ θέλει για Σισέ ο Ολυμπιακός
| 2019-01-04 19:00:00

Αυτός τινάζει την μπάνκα - Τον «έφτιαξε» ο Μαρτίνς - Πάνω από 10 «μύρια» - Φοβερή εξέλιξη

του Παναγιώτη Νικολάου
Αυτός τινάζει την μπάνκα - Τον «έφτιαξε» ο Μαρτίνς - Πάνω από 10 «μύρια» - Φοβερή εξέλιξη

Ποιος τον «χτυπάει». Έχει ξεφύγει. Πότε φεύγει.

Ολυμπιακός - Παπ Αμπού Σισέ: Είναι από τους πλέον προβεβλημένους, εμπορικά, ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Χωρίς υπερβολή,  ο Παπ Αμπού Σισέ είναι ένας από τους κορυφαίους «βιτρινάτους» του ρόστερ των «ερυθρόλευκων», ένα από τα πιο σημαντικά και ακριβά «προς πώληση προϊόντα». 

Από το περασμένο καλοκαίρι, όταν ήρθε πρόταση από το Αννόβερο, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού σκέφτονταν την παραχώρηση του, αφού η εξέλιξη του δεν ήταν ανάλογη του ξεκινήματος του στην περυσινή σεζόν και έτσι, θεωρούσαν πως τα 6 εκατ. ευρώ που φέρονταν να προσφέρει ο γερμανικός σύλλογος ήταν το ταβάνι του ως προς την προσφορά που θα μπορούσε να φέρει. 

Ο Πέδρο Μαρτίνς όμως αποφάσισε και εισηγήθηκε σχετικά να μην παραχωρηθεί ο Σενεγαλέζος στόπερ. Μάλιστα, ξεκαθάρισε πως τον «ετοίμαζε» και πως θα τον έβαζε στην ενδεκάδα όταν ήταν ακριβώς έτσι όπως ήθελε ο Πορτογάλος τεχνικός. Όπως και έγινε και από τότε, ο Σισέ όχι μόνο δεν βγαίνει από την ενδεκάδα του Ολυμπιακού, αλλά έχει αυξήσει και την χρηματιστηριακή του αξία. 

Τόσο που τα καλοκαιρινά 6 «χαρτιά» μοιάζουν πλέον… ψίχουλα μπροστά στις απαιτήσεις του Ολυμπιακού, οι οποίοι για να συζητήσουν ενδεχόμενη πώληση του το προσεχές καλοκαίρι θα χρειαστεί να έχουν πρόταση με (τουλάχιστον) διψήφιο αριθμό εκατομμυρίων. 

Το Αννόβερο (που πρόσφατα απέκτησε δανεικό στόπερ ως το τέλος της σεζόν) παραμένει στο κατόπι του Σισέ, με τα εκτιμώμενα όμως οικονομικά δεδομένα, δύσκολα θα μπορέσει να ανταποκριθεί. Το ίδιο ισχύει και για την Μπενφίκα, η οποία μετά την χτεσινή απόλυση του Ρουί Βιτόρια μπαίνει σιγά σιγά σε λειτουργία… αναδόμησης. 

Ναι, παρακολουθεί τον Σισέ (και μάλιστα συνεχώς και ενδελεχώς), αλλά τα +10 εκατ. ευρώ που απαιτούνται, ειδικά για έναν κεντρικό αμυντικό, είναι ένα ποσό που οι Λουζιτανοί δύσκολα θα μπουν στη διαδικασία να εκταμιεύσουν. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει πως ο Σενεγαλέζος δεν έχει αγορά. Κάθε άλλο. Ακόμη και αν θεωρηθεί υπερβολική η τιμολόγηση του Ολυμπιακού, εκτιμάται πως το συγκεκριμένο ποσό τη δεδομένη στιγμή υπάρχουν ομάδες (κυρίως από Αγγλία) που μπορούν να το διαθέσουν για τον Αφρικανό στόπερ. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags