Facebook Pixel Δημήτρης Ιτούδης: Εξήγησε γιατί δεν δέχθηκε την πρόταση της Εθνικής Ελλάδας
| 2019-01-05 23:02:00

Μεγάλη αποκάλυψη Ιτούδη: «Είχα πρόταση από την Εθνική, αλλά...» - Τι είπε για ΠΑΟ και Ολυμπιακό

Sportdog Team
Μεγάλη αποκάλυψη Ιτούδη: «Είχα πρόταση από την Εθνική, αλλά...» - Τι είπε για ΠΑΟ και Ολυμπιακό

Να γιατί δεν ανέλαβε τη Γαλανόλευκη ο έμπειρος τεχνικός.

Δημήτρης Ιτούδης: Στην εκπομπή «OPEN Sport» παραχώρησε συνέντευξη ο Δημήτρης Ιτούδης, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην πρόταση που του έγινε να καθίσει στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας.

Ο τεχνικός της ΤΣΣΚΑ Μόσχας χαρακτήρισε τιμητική την πρόταση που του έγινε από την Ομοσπονδία, ωστόσο τόνισε πως το τάιμινγκ δεν ήταν το κατάλληλο για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του Δημήτρη Ιτούδη:

«Η πίεση είναι μέρος της δουλειάς μας, όπως λένε και οι Αμερικανοί. Η πίεση είναι δεδομένη, αν δεν μπορείς να την διαχειριστείς, καλύτερα να μην κάνεις αυτή τη δουλειά.

Μου έγινε μια τιμητική πρόταση από τον κ. Βασιλακόπουλο και την ελληνική ομοσπονδία, όμως το timing δεν ήταν σωστό με αυτή τη διαδικασία των παραθύρων. Ο ανταγωνισμός και οι υποχρεώσεις δεν μπορούν να μας αφήσουν να ασχοληθούμε με τις εθνικές ομάδες. Είμαι υποστηρικτής και μεγάλος φαν του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Και ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός είναι σε υψηλό επίπεδο, πάντοτε είναι ανταγωνιστικές ομάδες. Πορεύονται με νέους προπονητές, με προπονητές εγνωσμένης αξίας.

Είναι πολύ σημαντικό για τον κόσμο να αντιληφθεί ότι ένας αθλητής μπορεί να κάνει πολλά περισσότερα πράγματα από το σκοράρισμα, που είναι επίσης πολύ σημαντικό. Ο Διαμαντίδης, ο Παπαλουκάς, εδωσαν μια διαφορετική οντότητα στον ρόλο του MVP, όπως και ο Βασίλης Σπανούλης.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι μια κατηγορία μόνος του. Είχε να παλέψει πολλές αντιξοότητες, σε έναν αγώνα επιβίωσης. Η εξέλιξή του είναι ανοδική, εγώ του εύχομαι να είναι υγιής. Δεν έχει ταβάνι, έχει περιθώρια βελτίωσης.

Η Μόσχα είναι πολύ όμορφη και καθαρή πόλη, έχει αρκετό χιόνι σε σχέση με την Ελλάδα. Η ζωή μας κυλάει όπως θα κυλούσε σε κάθε πόλη του εξωτερικού».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags