Facebook Pixel ΑΕΚ – Νέα Φιλαδέλφεια: Ο δεσποτης έβγαλε πρωταθλήτρια την Ένωση
| 2019-01-06 18:41:00

Πρωταθλήτρια ξανά με την ευλογία της Εκκλησίας η ΑΕΚ! (ΒΙΝΤΕΟ)

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Πρωταθλήτρια ξανά με την ευλογία της Εκκλησίας η ΑΕΚ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα έπαιξαν οι παίκτες της Ένωσης.

ΑΕΚ – Νέα Φιλαδέλφεια: Αντιπροσωπεία των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ παρακολούθησε το πρωί της Κυριακής, ανήμερα των Θεοφανείων, την τελετή του καθαγιασμού των υδάτων. Η παρουσία τους ήταν συμβολική και βαρυσήμαντη, μετά τα εμπόδια που αντιμετώπισε ο κιτρινόμαυρος οργανισμός από την ηγεσία της τοπικής αυτοδιοίκησης της περιοχής για την κατασκευή του γηπεδου.

Οπότε τώρα που ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την αποπεράτωση της Αγιάς Σοφιάς και την επιστροφή της ΑΕΚ στα άγια χώματα της Φιλαδέλφειας η περιοχή έχει αρχίσει ήδη να προετοιμάζεται για την υποδοχή της.

Λίγη ώρα πριν ρίξει τον τίμιο σταυρό, στα παγωμένα νερά της λίμνης που βρίσκεται εντός του άλσους, ο μητροπολίτης Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας, Γαβριήλ, ευλόγησε τον κόσμο και τους παίκτες της Ένωσης, στους οποίους τους έδωσε μία ιδιαίτερη ευχή.

Ο δεσπότης τους ευχήθηκε να κατακτήσουν το πρωτάθλημα. Οι παίκτες του Δικεφάλου σάστισαν, μιας και τους χωρίζουν 14 βαθμοί από την κορυφή. Στη συνέχεια όμως ο ιεράρχης διόρθωσε τα λόγια του και τους προέτρεψε να κατακτήσουν το Κύπελλο και από του χρόνου ξανά τον τίτλο.

Δείτε την τελετή του αγιασμού όπως κάλυψε η κάμερα του Sportdog:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags