Facebook Pixel ΑΕΚ - Τάσος Μπακασέτας: Απίστευτες εξελίξεις - Αυτόν «καθαρίζει» - Πήγε στον Μελισσανίδη
| 2019-01-07 10:30:00

Απίστευτες εξελίξεις στην ΑΕΚ - Αυτόν «καθαρίζει» ο Μπακασέτας - Πήγε στον Τίγρη - Γυρίζει κι άλλος

του Γιώργου Θεοδωράκη
Απίστευτες εξελίξεις στην ΑΕΚ - Αυτόν «καθαρίζει» ο Μπακασέτας - Πήγε στον Τίγρη - Γυρίζει κι άλλος

Τα πάνω-κάτω στην Ένωση. Θα τρελαθούν οι οπαδοί. Χαμός... 

ΑΕΚ - Τάσος Μπακασέτας: Απηχώντας τη γενικότερη φημολογία των τελευταίων εβδομάδων, σας είχαμε προ ημερών προϊδεάσει μέσα από τα ρεπορτάζ του sportdog για τις τάσεις επανασύνδεσης μεταξύ Μπακασέτα και ΑΕΚ. Το… αίμα, νερό δεν γίνεται άλλωστε για τον διεθνή εξτρέμ. «Φόλα» ΑΕΚτζής από τα γεννοφάσκια του, ήθελε να δοκιμάσει την προοπτική του εξωτερικού με τις ευλογίες όμως της ομάδας που αγαπά (και διάλεξε όταν ήρθε η ώρα της μεταγραφής του, παίζοντας καταλυτικό ρόλο στο να μετακινηθεί στην Ενωση και όχι στον Ολυμπιακό).

Αυτή του η επιθυμία δημιούργησε τις περισσότερες… παρεξηγήσεις στις αρχικές διαπραγματεύσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του, οδηγώντας τη διοίκηση της ΑΕΚ στην απόφαση να τον «τελειώσει», μαζί με τους άλλους δύο που αρνούνταν να ανανεώσουν με τους προσφερόμενους όρους των πρωταθλητών.

Στο διάστημα όμως που μεσολάβησε, ο «Μπάκα» -ο οποίος και ήταν απίστευτα επηρεασμένος από την τροπή που πήρε η σχέση με την ομάδα της καρδιάς του- δεν βρήκε αυτό που αναζητούσε, αυτό που θα τον κάλυπτε πλήρως από το εξωτερικό και έτσι, το πήρε απόφαση να αφήσει τους... μεσάζοντες, οι οποίοι και είχαν «προλειάνει» το έδαφος και μόνος του να συζητήσει από τον ίδιο τον Δημήτρη Μελισσανίδη την εκ νέου έναρξη των συζητήσεων για την επέκταση του συμβολαίου του.

Κάτι που προφανώς θα γίνει δεκτό από τον διοικητικό ηγέτη των «κιτρινόμαυρων», κάτι που επίσης σημαίνει πως ο διεθνής χαφ προφανώς και είναι πιο… δεκτικός στην αρχική προσφορά της ΑΕΚ (περίπου 550.000 ευρώ ετησίως), στοιχεία που προϊδεάζουν για… ολική ανατροπή στην υπόθεση Μπακασέτα.

Κάτι που θα σηματοδοτήσει και εξελίξεις στην υπόθεση της αναζήτησης ενός (ποιοτικού, βασικού) εξτρέμ για την ΑΕΚ, αφού προφανώς αν παραμείνει ο Μπακασέτας στο δυναμικό των πρωταθλητών, η ανάγκη για μια προσθήκη ακραίου μεσοεπιθετικού, αν δεν παύει να υφίσταται, τουλάχιστον «αδυνατίζει» ακόμη περισσότερο σε σχέση με την ως τώρα επίσημη θέση της ΑΕΚ για τη συγκεκριμένη κίνηση («αν και εφόσον βρεθεί κάτι εξαιρετικό», η χαρακτηριστική ατάκα που χρησιμοποιείται κατά κόρον).

Και, τέλος, έχει ενδιαφέρον να δούμε αν η επαναπροσέγγιση με τον Μπακασέτα, σηματοδοτήσει κάτι ανάλογο για τους άλλους δύο «κομμένους», τον Λαμπρόπουλο και τον Σιμόες, με την υποσημείωση πως ο Ελληνας στόπερ (τον οποίο μάλλον τον πήρε η… μπάλα της αρχικής αντίδρασης της ΑΕΚ, αφού δεν είχε ουσιαστικά ξεκινήσει συζητήσεις ανανέωσης) περιμένει, άμεσα, κάτι από το εξωτερικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Φοβερή κίνηση Μελισσανίδη - Συμφώνησε μαζί του, πέφτουν υπογραφές - «Μεταγραφή» για... του χρόνου

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags