Facebook Pixel Ολυμπιακός - Χιλντεμπάρτο Περέιρα: Αυτό είναι το «τούρμπο» του Μαρινάκη - «Φωτιά» στα φτερά - Γουστάρει και ο Μαρτίνς
| 2019-01-07 11:35:00

Αυτό είναι το «τούρμπο» του Μαρινάκη - «Φωτιά» στα φτερά - Γουστάρει και ο Μαρτίνς - «Όργια» με Ομάρ

του Παναγιώτη Νικολάου
Αυτό είναι το «τούρμπο» του Μαρινάκη - «Φωτιά» στα φτερά - Γουστάρει και ο Μαρτίνς - «Όργια» με Ομάρ

Toν είχε πάρει και στη Νότιγχαμ. Δείτε τη «σαϊτα» σε δράση.

Ολυμπιακός - Χιλντεμπάρτο Περέιρα: Ιδιαίτερα αξιοπρόσεκτη η σημερινή αναφορά του «Κόκκινου Πρωταθλητή» στον Χιλντεμπάρτο Περέιρα (δείτε ΕΔΩ), ο οποίος και παρουσιάζεται να είναι ο εκλεκτός του Πέδρο Μαρτίνς για την θέση του εξτρέμ, που αναζητά ο Ολυμπιακός.

Το αξιοσημείωτο συνίσταται στο ότι αφενός ο 23χρονος διεθνής με την εθνική Νέων (και όχι Ελπίδων) της Πορτογαλίας μόνο άγνωστος του… Ολυμπιακού δεν είναι. Πριν δύο χρόνια βλέπετε, τη σεζόν 2016-17… ξεχειμώνιασε ως δανεικός από την Μπενφίκα (τότε αγωνίζονταν στην Β’ ομάδα των Λουζιτανών) στη Νότιγχαμ Φόρεστ, ιδιοκτησίας Βαγγέλη Μαρινάκη. Τότε, ο ισχυρός άντρας των «ερυθρόλευκων» δεν είχε αναλάβει τυπικά τα ηνία του αγγλικού συλλόγου, εκείνο όμως το καλοκαίρι του 2016, τα πάντα, από τον προπονητή (Φιλίπ Μοντανιέ), τον τεχνικό διευθυντή (Πέδρο Περέιρα) μέχρι και τις μεταγραφές, έγιναν με δική του έγκριση/υπόδειξη.

Συνεπώς, ο Περέιρα είναι τελείως… γνωστός στους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Προφανώς, μιας και μιλάμε για Πορτογάλο, θα είναι και στον συμπατριώτη του τεχνικό των «ερυθρόλευκων».

Το δεύτερο αξιοσημείωτο που προκύπτει είναι πως εκείνη ακριβώς η σεζόν στο Νότιγχαμ ήταν η πιο «γεμάτη» της μέχρι στιγμής σύντομης επαγγελματικής του καριέρας. Και παράλληλα, η απαρχή για μια… περιοδεία, που τον έχει φέρει να αλλάζει τέσσερις ομάδες σε διάστημα δύο χρόνων.

Τελευταίος του σταθμός, από το περασμένο καλοκαίρι (έχει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2021), η Σετούμπαλ, ομάδα που βολοδέρνει στο δεύτερο μισό της κατάταξης του πορτογαλικού πρωταθλήματος και στην οποία έχει μια συνεπή παρουσία (11 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, 9 εκ των οποίων βασικός), αγωνιζόμενος όμως ως δεξιός φουλ-μπακ!

Αυτή άλλωστε είναι και η κλασική του θέση, έχει πάντως λόγω ταχύτητας και εκρηκτικότητας που τον διακρίνει την ευχέρεια να παίξει όλη τη γραμμή, λιγότερες ωστόσο είναι οι φορές που έχει χρησιμοποιηθεί σε ρόλο εξτρέμ, που -κλασικό γαρ- αναζητά ο Ολυμπιακός. Πάντως, με τα χαρακτηριστικά του θα μπορούσε να δέσει άριστα με τον Ομάρ Ελαμπντελαουί και να φτιάξουν μια πολύ δυνατή δεξιά πτέτρυγα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags