Facebook Pixel ΑΕΚ: «Πιθανότητες παραμονής για Μπακασέτα και Λαμπρόπουλο στην ΑΕΚ»!
| 2019-01-07 12:28:00

Τεράστια ανατροπή στην ΑΕΚ; Τι είπε ο Κετσετζόγλου για Μπακασέτα και Λαμπρόπουλο! (ηχητικό)

Sportdog Team
Τεράστια ανατροπή στην ΑΕΚ; Τι είπε ο Κετσετζόγλου για Μπακασέτα και Λαμπρόπουλο! (ηχητικό)

Θα πρόκειται για μεγάλη ανατροπή!

ΑΕΚ: Πιθανότητες παραμονής στην ΑΕΚ έχουν οι μέχρι πρότινος "κομμένοι", Τάσος Μπακασέτας και Βασίλης Λαμπρόπουλος, όπως μετέδωσε στον "αέρα" του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

«Είχε φτάσει η ΑΕΚ μέχρι μια πρόταση που άρχιζε από 400.000 ευρώ και πήγαινε 450 και 500 χιλιάδες. Έγινε μια προσέγγιση από την πλευρά του παίκτη, αφού είχε μιλήσει πρώτα με Λυμπερόπουλο και Δημητριάδη. Εκκρεμεί μια ακόμη συνάντηση και είναι πιθανό να μείνει ο Μπακασέτας τελικά», τόνισε αρχικά ο ρεπόρτερ της Ένωσης, ενώ άφησε ανοιχτό και το θέμα του Βασίλη Λαμπρόπουλου. 

«Υπάρχει περίπτωση να υπάρξει ανατροπή και με Λαμπρόπουλο. Δεν είχε γίνει καν διαπραγμάτευση μαζί του. Από πλευράς ΑΕΚ του είχαν πει πως δεν μπορούσαν να δώσουν τόσο μεγάλο συμβόλαιο από τη στιγμή που είχαν τόσες επιλογές σε αυτή τη θέση. Κάποιοι έχουν μιλήσει με τη διοίκηση να το ξανακοιτάξει το θέμα μήπως και μείνει ο Λαμπρόπουλος». 

Αντίθετα, για τον Αντρέ Σιμόες δεν υπάρχει εξέλιξη. «Με τον Σιμόες και τους Άραβες έχει παγώσει το θέμα. Είχε γίνει μια επαναπροσέγγιση κοντά στην αλλαγή του χρόνου, αλλά υπάρχει στασιμότητα», είπε. 

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags