Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: «Ιδανικός αντι-Πρίγιοβιτς ο Φακούντο - Όχι βασικός ο Περέιρα - Καλοί οι Ματέους και Μανέ»
| 2019-01-07 12:55:00

«Ιδανικός αντι-Πρίγιοβιτς ο Φακούντο - Όχι βασικός στον Ολυμπιακό - Καλοί οι δύο για την ΑΕΚ»

του Γιώργου Κτενά
«Ιδανικός αντι-Πρίγιοβιτς ο Φακούντο - Όχι βασικός στον Ολυμπιακό - Καλοί οι δύο για την ΑΕΚ»

Ατάκες-φωτιά του αρχισυντάκτη της A΄ Bola στο Sportdog. 

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Ως τον κατάλληλο παίκτη, δηλαδή εκείνον που μπορεί να πετύχει με τη φανέλα του ΠΑΟΚ όσα γκολ έχει πετύχει ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, χαρακτήρισε τον Φακούντο Φερέιρα της Μπενφίκα στο sportdog.gr ο Μίγελ Κορέια.

Ο αρχισυντάκτης της A΄ Bola τόνισε ότι δεν είναι εύκολο να φύγει από τους Αετούς ο Αργεντινός επιθετικός, παρόλα αυτά αν το κάνει θα βγει σε καλό στον Δικέφαλο.

Ακόμα, αναφέρθηκε στην περίπτωση του Ζοσέ Σα και της παραμονής του στον Ολυμπιακό, στον μπακ-εξτρέμ που έχει ξεχωρίσει ο Πέδρο Μαρτίνς, ωστόσο δεν μπορεί να γίνει βασικός στο Λιμάνι, αλλά και στους δύο εξτρέμ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας που ενδιαφέρουν την ΑΕΚ. 

«Ο Ματέους Περέιρα είναι πολύ γρήγορος παίκτης, αλλά έφυγε από τη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας επειδή ήθελε να παίζει περισσότερο.Έκανε πολύ καλή σεζόν στην ομάδα που είχε δοθεί δανεικός, γενικότερα είναι παίκτης που βοηθάει πολύ την ομάδα του. Ο Μανέ βρίσκεται στο εξωτερικό και αναμένεται να επιστρέψει στη Σπόρτινγκ. Παρόλα αυτά δεν αναμένεται να πάρει πολλά λεπτά συμμετοχής, δεν θα είναι βασικός, οπότε ίσως είναι καλύτερο να φύγει ξανά με τη μορφή δανεισμού. Είναι πολύ γρήγορος από αριστερά, δεν βάζει πολλά γκολ, αλλά βγάζει ασίστ. Αν έρθει κάποιος από τους δύο στην ΑΕΚ, σίγουρα θα βοηθήσει πολύ να πάει καλά η ομάδα στο πρωτάθλημα», ήταν το αρχικό σχόλιο του Μίγελ Κορέιρα στο sportdog.gr.



Στον Ολυμπιακό υπάρχει το θέμα του Ζοσέ Σα, ενώ σήμερα βρέθηκαν στο ρεπορτάζ τα ονόματα των Κλαούντιο Ράμος και Μαραφόνα, για την ενίσχυση κάτω από τα γκολπόστ.

«Με τον Κασίγιας να πηγαίνει πολύ καλά, δεν βλέπω τον λόγο να επιστρέψει ο Ζοσέ Σα στην Πόρτο. Είναι πολύ ευχαριστημένος στον Ολυμπιακό, του αρέσει που κάνει πρωταθλητισμό, θα συνεχίσει στην Ελλάδα. Ο Μαραφόνα είχε κάνει εξαιρετική σεζόν με αποτέλεσμα να καλέσει ο Σάντος στην Εθνική μια φορά. Μετά είχε έναν σοβαρό τραυματισμό, ήταν περίπου έναν χρόνο εκτός γηπέδων. Τώρα ξαναγύρισε, αλλά δεν παίζει πολύ. Ήταν, όμως, ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες στην Πορτογαλία. Ο Κλαούντιο Ράμος, από την άλλη, ήταν στις μικρές Εθνικές της Πορτογαλίας. Δεν είχε ευκαιρίες για να παίξει στη Σπόρτινγκ, είχε φύγει για άλλες ομάδες, αλλά από όπου κι αν πέρασε ήταν από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας του».

«Δεν είναι για βασικός»​

Στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού υπάρχει και το όνομα του Χιλντεμπέρτο Περέιρα. Είναι εξτρέμ ή μπακ;

«Πρόκειται για έναν πολύ δυνατό παίκτη, μέχρι τώρα είναι από τους καλύτερους της Σετούμπαλ. Μπορεί να κάνει κινήσεις εξτρέμ, αλλά παίζει και ως μπακ. Ο Μαρτίνς πρέπει να τον γνωρίζει καλά. Δεν πιστεύω ότι αν τον αποκτήσει ο Ολυμπιακός θα γίνει αμέσως βασικός. Αλλά με τις υποχρεώσεις που υπάρχουν σε πρωτάθλημα και Γιουρόπα Λιγκ, μπορεί να δώσει βάθος στο ρόστερ και βοήθεια σε αρκετές θέσεις».

«Μπορεί όσα γκολ και ο Πρίγιοβιτς»

Τέλος, υπάρχει το όνομα του Φακούντο Φερέιρα, της Μπενφίκα, στο ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ. Ως αντικαταστάτης του Πρίγοβιτς, αν φύγει ο Σέρβος για την Αλ Ιτιχάντ. Ποια είναι η άποψή σας; 

«Δεν ξέρω αν θα φύγει από την Μπενφίκα, καθώς τώρα η ομάδα έχει διώξει τον Ρουί Βιτόρια που δεν τον έβαζε να παίζει. Ο υπηρεσιακός προπονητής του έδωσε την ευκαιρία να παίξει στο τελευταίο παιχνίδι, αλλά θα πρέπει να δούμε πρώτα ποιος προπονητής θα έρθει. Δεν ξέρω αν η Μπενφίκα θέλει να τον δώσει, ήταν η πιο δαπανηρή μεταγραφή της ιστορίας της. Στη Σαχτάρ ήταν φοβερός σκόρερ, αλλά στην Μπενφίκα δεν υπήρχε το ίδιο σύστημα και δεν είχε αποδώσει όσο θα έπρεπε. Θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ παίζει με κοντινό σύστημα με εκείνο που είχε η Σαχτάρ, οπότε αν προχωρήσει η περίπτωσή του και έρθει στην Ελλάδα μπορεί να κάνει όσα γκολ έχει και ο Πρίγιοβιτς. Είναι πολύ καλός σκόρερ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έσκασε τώρα: Τρελό σενάριο για φορ στον ΠΑΟΚ - Ψωνίζει από Ελλάδα; - Θα τρελαθεί ο κόσμος

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags