Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποκλεισμός-σοκ για Λίβερπουλ - Η Γουλβς την... πέταξε εκτός Κυπέλλου (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2019-01-07 23:45:00

Αποκλεισμός-σοκ για Λίβερπουλ - Η Γουλβς την... πέταξε εκτός Κυπέλλου (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Αποκλεισμός-σοκ για Λίβερπουλ - Η Γουλβς την... πέταξε εκτός Κυπέλλου (ΒΙΝΤΕΟ)

Τεράστια νίκη και πρόκριση με 2-1!

Την έκπληξη της βραδιάς πραγματοποίησε η Γουλβς, η οποία όντως ανώτερη από τη Λίβερπουλ, επικράτησε με 2-1 και την πέταξε εκτός κυπέλλου Αγγλίας.

Ο Χιμένεθ άνοιξε το σκορ για την Γουλβς στο 28ο λεπτό του αγώνα κόντρα στη Λίβερπουλ, με τον Ορίγκι να ισοφαρίζει στο 51′ (1-1). Ο Ρούμπεν Νέβες όμως με μία βολίδα έξω από την περιοχή στο 56ο λεπτό του αγώνα έδωσε ξανά το προβάδισμα στους γηπεδούχους «πληγώνοντας» τους Reds!

Έτσι λοιπόν, η Λίβερπουλ στρέφει πλέον την προσοχή της μόνο στο πρωτάθλημα και στο Τσάμπιονς Λιγκ, όπου θα αντιμετωπίσει σε διπλά ματς τη Μπάγερν Μονάχου. Μάλιστα ο απολογισμός της βραδιάς δεν αποκλείεται να είναι ακόμα χειρότερος, αφού οι κόκκινοι έχασαν με τραυματισμό μόλις στο έκτο λεπτό τον Γκόραν Λόβρεν, προσθέτοντας ένα ακόμα πρόβλημα στην ήδη πολύπαθη αμυντική τους γραμμή.

Γουλβς (Νούνο Εσπίριτο Σάντο): Ρούντι, Μπένετ, Μπολί, Κοάντι, Κάστρο (75' Ντόχερτι), Ρούμπεν, Μουτίνιο, Ντεντόνκερ, Νέβες, Ζότα (52' Καβαλέιρο), Χιμένες (83' Ελντερ Κόστα).
 
Λίβερπουλ (Γιούργκεν Κλοπ): Μινιολέ, Λόβρεν (6' Χούβερ), Μορένο, Μίλνερ, Φαμπίνιο, Κεϊτά, Καμάτσο, Τζόουνς (70' Φιρμίνο), Στάριτζ (70' Σαλάχ), Σακίρι, Οριζί.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags