Facebook Pixel ΑΕΚ - Κάρλος Μανέ: «Έρχεται» στην ΑΕΚ - Τα σκάει ο Μελισσανίδης - «Άκυρο» Μπακασέτα!
| 2019-01-08 13:02:00

Αυτός «έρχεται» στην ΑΕΚ - «Βολίδα» στα εξτρέμ - Τα σκάει ο Τίγρης - «Άκυρο» Μπακασέτα!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Αυτός «έρχεται» στην ΑΕΚ - «Βολίδα» στα εξτρέμ - Τα σκάει ο Τίγρης - «Άκυρο» Μπακασέτα!

Χαμός με αυτή τη μεταγραφή. Ποιος τα τινάζει όλα στον αέρα;

ΑΕΚ - Κάρλος Μανέ: Επιμένουν στην Πορτογαλία για τον Κάρλος Μανέ και το ενδεχόμενο (άμεσης) κατάθεσης πρότασης στη Σπόρτινγκ από την ΑΕΚ. Από την πρώτη στιγμή που διέρρευσε η «αποστολή» εκπροσώπου (όχι διοικητικού) των πρωταθλητών στην Πορτογαλία για σειρά προγραμματισμένων ραντεβού τόσο με τη Σπόρτινγκ όσο και την Πόρτο σας είχαμε επισημάνει στο sportdog, πως η περίπτωση του 25χρονου εξτρέμ των «λιονταριών» είναι η πλέον εφικτή σε σχέση με όσες (γράφτηκε πως) εξετάστηκαν.

Το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2020, η Σπόρτινγκ δεν έχει πρόβλημα να τον παραχωρήσει δανεικό (εννοείται με option αγοράς το προσεχές καλοκαίρι) αφού ξεκάθαρα δεν υπολογίζεται (μόλις δύο παιχνίδια έχει αγωνιστεί φέτος στο πορτογαλικό πρωτάθλημα και αυτά ως αλλαγή), ενώ βάσει χαρακτηριστικών είναι ένας ποδοσφαιριστής που μοιάζει να διαθέτει το «πακέτο» που αναζητά η ΑΕΚ: γρήγορος, εκρηκτικός στα πρώτα μέτρα, με ευχέρεια να αγωνιστεί και στα δύο άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής.

Στην Πορτογαλία λοιπόν θεωρούν πιθανότατη την άμεση προσφορά των πρωταθλητών, κάτι που πάντως ίσως να μην είναι τόσο ακριβές. Αφενός γιατί εκκρεμεί η οριστικοποίηση της ολικής ανατροπής με τον Τάσο Μπακασέτα, που αν υλοποιηθεί θα περιορίσει αρκετά τις πιθανότητες απόκτησης ενός εξτρέμ στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, αφετέρου γιατί ακόμη στην ΑΕΚ δεν είναι 100% πεπεισμένοι (και ανεξαρτήτως από την τροπή που πήραν τα πράγματα με τον Ελληνα διεθνή) για την αναγκαιότητα άμεσης προσθήκης στη συγκεκριμένη θέση και κατά πόσον ο Μανέ μπορεί να είναι αυτός που θα άρει κάθε (αγωνιστική) αμφιβολία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ποιος Πρίγιοβιτς; Αυτή θα είναι πώληση-βόμβα - Απίστευτη πρόταση για άσο της ΑΕΚ - Θα μείνεις

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags