Facebook Pixel Ολυμπιακός - Μάτιτς Κότνικ: Αυτόν «χτυπάει» από Ελλάδα - Μεταγραφή που... σώζει - Εγκρίνει ο Μαρτίνς;
| 2019-01-08 14:28:00

Είναι φαβορί: Αυτόν «χτυπάει» από Ελλάδα ο Ολυμπιακός - Μεταγραφή που... σώζει - Εγκρίνει ο Μαρτίνς;

του Παναγιώτη Νικολάου
Είναι φαβορί: Αυτόν «χτυπάει» από Ελλάδα ο Ολυμπιακός - Μεταγραφή που... σώζει - Εγκρίνει ο Μαρτίνς;

Κορυφαία επιλογή για τους Πειραιώτες. Ποιοι «πανηγυρίζουν». 

Ολυμπιακός - Μάτιτς Κότνικ: Δεν υπάρχει μεταγραφική περίοδος εδώ και 1,5 χρόνο που το όνομα του Μάτιτς Κότνικ δεν «απολαμβάνει» τη θέση του στα πρωτοσέλιδα και στη σεναριολογία. Μόλις το περασμένο καλοκαίρι άλλωστε, ο Σλοβένος τερματοφύλακας έφτασε πιο κοντά από ποτέ στην έξοδο του από τον Πανιώνιο, με τις σχέσεις μάλιστα των δύο πλευρών να φτάνουν στα άκρα, λόγω της προσφυγής που είχε καταθέσει ο Κότνικ.

Σήμερα λοιπόν, στα πρωτοσέλιδα του ελληνικού Τύπου, ο 28χρονος κίπερ επιστρέφει στο προσκήνιο αξιολογούμενος ως η σοβαρότερη λύση στην αναζήτηση του Ολυμπιακού για τη θέση του αναπληρωματικού τερματοφύλακα. Η αλήθεια είναι πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν καλή εικόνα για τον Κότνικ. Είναι μια από τις περιπτώσεις που έχουν διαχρονικά εξετάσει και πλέον μοιάζει να έχει έρθει η ώρα του «ή τώρα ή ποτέ» (για να γίνει επιτέλους η μεταγραφή).

Τα δεδομένα για τον Κότνικ είναι απλά. Ο Σλοβένος μπορεί να αποτελέσει το (μόνιμο) back-up του Ζοσέ Σα και παράλληλα να είναι μια αξιόπιστη λύση όταν και εφόσον χρειαστεί να υπερασπιστεί αυτός την εστία των «ερυθρόλευκων». Θεωρείται απολύτως προσιτή οικονομική λύση (κάτω από 400.000 ευρώ τα χρήματα που απαιτούνται για να αγοραστεί από τον Πανιώνιο) και παράλληλα κίνηση πολυεπίπεδα χρήσιμη και για τον Πανιώνιο.

Ετσι, λύνεται ένα σημαντικό πρόβλημα που έχει να κάνει με την φορολογική ενημερότητα που παλεύουν να βγάλουν οι Νεοσμυρνιώτες προκειμένου να έχουν δικαίωμα ενίσχυσης στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Και συνεπώς, με αυτόν τον τρόπο, να μπορέσουν να προσθέσουν στο ρόστερ τους τα έμψυχα ανταλλάγματα από την πώληση του Μασούρα στον Ολυμπιακό και όσα ενδεχομένως προκύψουν από το νέο deal (αν και εφόσον προχωρήσει) με τον Κότνικ.

Φυσικά, ο Σλοβένος τερματοφύλακας δεν είναι ο μόνος που εξετάζεται από τον Ολυμπιακό. Υπάρχουν επιλογές -φυσικά- από την Πορτογαλία (και μάλιστα κατά κάποιες πηγές είναι ψηλότερα στην αξιολόγηση του Πέδρο Μαρτίνς) όσο και, όπως παρουσιάζεται στα σημερινά πρωτοσέλιδα, από την Κεντρική Ευρώπη. Σε κάθε περίπτωση όμως, ο Κότνικ, τη δεδομένη στιγμή εμφανίζεται ως φαβορί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αποκάλυψη: Αυτόν τον τερματοφύλακα θέλει ο Μαρτίνς - Απίθανο όνομα - Τον ξέρεις;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags