Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς: Απίστευτη «γκέλα» - Δεν είναι μόνο ο Μπεργκ - Αραούχο μετά το ΣΟΚ
| 2019-01-09 09:44:00

Απίστευτη «γκέλα» με Πρίγιοβιτς - Δεν είναι μόνο ο Μπεργκ - Αραούχο μετά το ΣΟΚ - 6+2 από Ιβάν

του Λάζαρου Γεωργίδη
Απίστευτη «γκέλα» με Πρίγιοβιτς - Δεν είναι μόνο ο Μπεργκ - Αραούχο μετά το ΣΟΚ - 6+2 από Ιβάν

Τρελό «σώτο» στην Τούμπα. Τον «τελείωσε» ο Γιώργος. Ποιος έρχεται;

ΠΑΟΚ - Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς: Άνθρακες ο θησαυρός τελικά. Τρεις μέρες, όλη η επικοινωνιακή πολιτική του ΠΑΟΚ είχε εστιάσει στο προσδιορισμένο και βάσει διαρροών από τους Κυπελλούχους τσεκαρισμένο χτεσινό ραντεβού στη Θεσσαλονίκη του Ιβάν Σαββίδη με τον Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς. Σε αυτό, επικεντρώνονταν και οι τελευταίες ελπίδες των οπαδών του «δικεφάλου» σε ενδεχόμενο ανατροπής της μετακόμισης του Σέρβου φορ στην Αλ Ιτιχάντ.

Ελα όμως που τελικά το «σώτο» αποδείχτηκε… πρωτοφανές. Όχι μόνο ραντεβού δεν έγινε, αλλά δεν ήταν καν στη Θεσσαλονίκη ούτε ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ, ούτε ο «Πρίγιο»,  με τα δημοσιεύματα μάλιστα από την πατρίδα του να επιμένουν πως βρίσκεται στην Τζέντα, περιμένοντας απλώς την οριστικοποίηση του deal με την (τυπική όπως φαίνεται πλέον) περάτωση των διαδικαστικών.

Προφανώς σημαντικό το… αυτογκόλ, αφού μέχρι και τελευταία στιγμή διαρρέονταν πως υπάρχουν (ακόμη και) σημαντικές ελπίδες για ανατροπή, χωρίς όμως να αποτυπώνονται προφανώς τα πραγματικά δεδομένα μια τόσο σημαντικής εξέλιξης για ένα τόσο λεπτό και κρίσιμο για τον κόσμο της ομάδας (και προφανώς όχι μόνο) θέμα για την πραγματική του διάσταση.

Πλέον, το αντίο του «Πρίγιο» δεν θα γίνει καν… για τους τύπους. Ο Γιώργος Σαββίδης με χαρακτηριστικά δεικτικά ποστάρισματα του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ουσιαστικά επισφράγισε το τέλος εποχής του αρχισκόρερ του ΠΑΟΚ με την ασπρόμαυρη φανέλα, το μούδιασμα στον κόσμο και στα media από τη χτεσινή εξέλιξη -που όλοι περίμεναν ραντεβού και τελικά δεν ήταν κανείς στην πόλη για να το κάνει…- είναι αυταπόδεικτο, με την ήττα στην Πατρά από την Παναχαϊκή για το Κύπελλο να επιβαρύνει ακόμη περισσότερο το κλίμα.

Πλέον, στον ΠΑΟΚ είναι υποχρεωμένοι να στραφούν στην αναζήτηση του διαδόχου του Πρίγιοβιτς. Ο Μάρκους Μπεργκ φιγουράρει σε περίοπτη θέση στα σημερινά πρωτοσέλιδα, με τις διαρροές από το μεταγραφικό επιτελείο του «δικέφαλου του Βορρά» να επιβεβαιώνουν πως βρίσκεται ψηλά στη λίστα τους. Ο,τι βρίσκεται στη λίστα, δεν αμφισβητείται. Το πόσο ψηλά είναι ο 33χρονος Σουηδός είναι συζητήσιμο. Δεδομένα υπάρχουν και άλλες επιλογές και όχι αυτές που έχουν κυκλοφορήσει τις τελευταίες μέρες (Αραούχο, Φερέιρα), αφού αυτές φαίνεται πως είναι οι… αντανακλαστικές λύσεις των όσων «είδαν» οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ αμέσως μετά το σοκ της αποχώρησης Πρίγιοβιτς.

Όπως και να έχει, δεν αναμένεται ιδιαίτερη κινητοποίηση μέχρι τις αρχές της επόμενης  εβδομάδας. Για τον ΠΑΟΚ, πρωτεύει πλέον το ματς στην Τρίπολη με τον Αστέρα. Παιχνίδι που όπως έχουν διαμορφωθεί ψυχολογικά και αγωνιστικά δεδομένα, αναμένεται να κρίνει πολλά. Και όχι μόνο στο μεταγραφικό επίπεδο.

Κλείνοντας, να υπενθυμίσουμε σύμφωνα με τις πληροφορίες μας το μπάτζετ που προβλέπεται από τον ΠΑΟΚ για τον διάδοχο του Πρίγιοβιτς: 6 εκατ. ευρώ για αγορά ποδοσφαιριστή και συμβόλαιο 2 εκατ. ευρώ (αν πρόκειται για κάτι εξαιρετικό -όπως φημολογείται πως υπάρχει στη λίστα των Κυπελλούχων- το συγκεκριμένο ποσό να φτάσει στα 2,5 εκατ.).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags