Facebook Pixel ΑΕΚ - Αντρέ Σιμόες: Τα δεδομένα φαίνεται να αλλάζουν και στην υπόθεση του Πορτογάλου χαφ
| 2019-01-09 13:54:00

Πήρε θέση ο Κετσετζόγλου για τις εξελίξεις στην ΑΕΚ: «Αν πράξει ανάλογα με Μπακασέτα ο Σιμόες…»

Sportdog Team
Πήρε θέση ο Κετσετζόγλου για τις εξελίξεις στην ΑΕΚ: «Αν πράξει ανάλογα με Μπακασέτα ο Σιμόες…»

Θα μείνει ή όχι;

ΑΕΚ - Αντρέ Σιμόες: Τα δεδομένα φαίνεται να αλλάζουν και στην υπόθεση του Πορτογάλου χαφ, που δείχνει να εξετάζει το ενδεχόμενο να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ και ενώ η υπόθεση είχε «παγώσει» τους τελευταίους μήνες.

Πρόκειται για μια υπόθεση που μοιάζει με αυτήν του Έλληνα μεσοεπιθετικού και όπως ανέφερε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τους Βάιο Τσούτσικα-Βασίλη Βέργη: «Αν πράξει ανάλογα ο Σιμόες, η ΑΕΚ θα συζητήσει μαζί του. Για την ίδια πρόταση που του είχε γίνει και είχε συμφωνήσει τον Νοέμβριο του 2017».



Τότε, ο 29χρονος άσος είχε συμφωνήσει για ετήσιες απολαβές 450 χιλ ευρώ. «Δεν το έχει πει ευθέως, αλλά δείχνει να το σκέφτεται. Νομίζω έχει μιλήσει με τον Λυμπερόπουλο και τον Δημητριάδη». Παράλληλα, επεσήμανε ότι θα υπάρξει δίαυλος επικοινωνίας μόνο αν πάρει την πρωτοβουλία να μιλήσει με τον Δημήτρη Μελισσανίδη ο Αντρέ Σιμόες.

«Τα έχει μπλέξει με τις διαπραγματεύσεις που έκανε ο Σιμόες. Πιο πολύ αυτός κατευθύνει τον μάνατζέρ του και δεν συμβαίνει το αντίθετο», σχολίασε ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags